24 / 04 / 2024

polisan holding tarım arazisi

polisan holding tarım arazisi

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 bin binayı mantoladı!

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Toros Tarım'ın Samsun'daki tesisi tamamlandı!

Tekfen Holding, Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Samsun İşletmesi'ne ilişkin inşaat ve devreye alma çalışmaları tamamlandı, tesisler işletmeye alındı.

Dap Yapı Pendik projesi için Polisan Holding ile anlaşmaya vardı!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Ece Kiremit inovasyonla tarım toprağını kurtardı!

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı.

Kiremitte inovasyon tarım toprağını kurtardı!

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı

Polisan Holding, 50. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Polisan Holding, 50. kuruluş yıldönümünü kutladı. Holdingin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlenen davet, siyaset, iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Polisan, Balıkesir'den arazi satın alarak tarım sektörüne adım attı!

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, uzun süreden beri arazi arayışları olduğunu belirterek, Balıksesir'de karar kıldıklarını söyledi. Balıkesir'de tarıma başlayan Polisan, badem ve ceviz üretimiyle bin kişiye istihdam sağlayacak...

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı aldı!

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş, Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralma yoluyla birleşti.

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Şahin tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak'ta kuruldu.

Tarihi Buğday Pazarı’na otopark, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Buğday Pazarı’nda önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Çalışmalarına başlanan proje kapsamında bölgeye 800 araçlık katlı yeraltı otoparkı, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak.

polisan holding tarım arazisi Haberi

polisan holding tarım arazisi

Polisan Holding, Manisa, Balıkesir ve Aydın'daki 8 bin dönümlük tarım arazilerini satışa çıkardı. Holding, Ekonomist'e ana işlerine odaklanacağını açıkladı. Aldığımız duyumlar ise yörede oluşan "altın aranacak" söylentileri nedeniyle tarımdan çıkıldığı yönünde.

Ekonomist Dergisi'nden Sibel Atik'in haberine göre, boya, kimya, liman işletmeciliği, gayrimenkul ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren ve 1 milyar TL'nin üzerinde ciroya ulaşan Polisan Holding, tarım işinden çıkıyor. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da yer alan yaklaşık 8 bin dönüm arazide ceviz ve zeytin üreten Polisan Holding, arazilerini satışa çıkardı. Aldığımız duyumlara göre, şirket aslında tarıma daha fazla yatırım yapmayı hedeflerken, arazi toplulaştırmasında yaşanan sıkıntılar ve bölge halkının yaklaşımı nedeniyle bu işten çıkmaya karar verdi. Bu kararda bölge halkı arasında çıkan "altın aranacak" dedikodularının etkili olduğu ifade ediliyor.

HOLDİNG NE DİYOR?

Tarım işinden...