23 / 04 / 2024

polonya iş konseyi

polonya iş konseyi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla Polonya'ya gidecek. DEİK Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Güleryüz, "Ülkede konut projeleri, otel, hastane ve iş merkezi gibi inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.

Depremin yaralarını sarmak için sağlanan dış finansman 2,4 milyar dolara ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen bölgeler için bu yıl Avrupa Konseyi Kalkınma, Dünya, Avrupa Yatırım, İslam Kalkınma ve Asya Altyapı Yatırım bankalarından yaklaşık 2,4 milyar dolarlık dış finansman sağladıklarını dile getirdi.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

SON DAKİKA HABERİ: Çiğ süt tavsiye fiyatı belirlendi! Yüzde 35,2 zam

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt tavsiye fiyatını belirledi. Bu kapsamda, çiğ süt tavsiye fiyatı 11,5 TL olacak.

Almanya'da yaşamak isteyenlere müjde! Almanya’nın 1.5 milyon göçmene ihtiyacı var

Almanya Ekonomi Bilirkişi Konseyi Başkanı Monika Schnitzer, Almanya’ya yönelik göçün arttırılması gerektiğini söyledi. Schnitzer, ülkedeki nitelikli işgücü açığının kapatılabilmesi amacıyla Almanya’ya gelecek göçmen sayısının artmasının şart olduğunu belirtti.

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Schengen vizesi ile ilgili karar verildi! Avrupa Parlamentosu kabul etti!

Schengen vizesi alacaklar buna dikkat etsin. Avrupa Birliği Konseyi ile Avrupa Parlamentosu, Schengen vizesi ile o kararı verdi. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat... Ulusal Süt Konseyi peş peşe açıkladı… Şubat ve Mart ayları çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Ulusal Süt Konseyi, Şubat ve Mart ayları için çiğ süt üretim maliyeti fiyatlarını açıkladı. Peki çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Üretici 'zarar ediyorum' diyordu! Ulusal Süt Konseyi belgeyi yayınladı

Günlerdir süt üreticisinin zarar ettiği yönündeki haberlere binaen, Ulusal Süt Konseyi (USK)'dan Aralık ayına ait 1 litre çiğ süt maliyet tablosu yayınlandı.

Süt ve süt ürünleri zammına inat Migros'tan yüzde 50'ye varan indirim! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 TL'den 8,5 TL'ye yükseltmesinden sonra Migros market harekete geçti. Zincir markette süt ve süt ürünlerinin 2'incisi yüzde 50 indirimle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Süt zammından sonra Carrefoursa süt ve süt ürünlerine yüzde 30'a varan indirim yaptı! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 liradan 8,5 TL'ye yükseltmesinden sonra Carrefoursa market harekete geçti. Zincir markette süt ve süt ürünleri yüzde 30'a varan oranda indirime girdi. İşte detaylar...

Çiğ süte yüzde 13,3 zam geliyor! 

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 TL'den 8,5 TL'ye yükseltti. Yeni fiyatlar cuma gününden itibaren geçerli olacak. İşte detaylar...

polonya iş konseyi Haberi

polonya iş konseyi

Türk iş dünyası gözünü Polonya'ya çevirdi. İş dünyası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı Polonya ziyaretine odaklandı. 


Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Kemal Güleryüz, "Ülkede konut projeleri,telekomünikasyhon, otel, hastane ve iş merkezi gibi büyük ölçekli inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.


Kemal Güleryüz, Polonya'nın Türkiye için Orta Avrupa'daki en önemli ticaret ortağı konumunda olduğunu söyledi. Güleryüz, Polonya'da yerleşik Türk firmalarından birçoğunun tektstil-giyim, gayrimenkul, perakende ve toplantıcılık sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade etti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla gerçekleştireceği Polonya ziyaretinin başta inşaat olmak üzere bir çok alanda yeni yatırım fırsatları oluşturması...