19 / 04 / 2024

Polonya'daki inşaat ve konut projelerinde önemli fırsatlar var!

Polonya'daki inşaat ve konut projelerinde önemli fırsatlar var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla Polonya'ya gidecek. DEİK Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Güleryüz, "Ülkede konut projeleri, otel, hastane ve iş merkezi gibi inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.



Türk iş dünyası gözünü Polonya'ya çevirdi. İş dünyası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı Polonya ziyaretine odaklandı. 

 


Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Kemal Güleryüz, "Ülkede konut projeleri,telekomünikasyhon, otel, hastane ve iş merkezi gibi büyük ölçekli inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.

 

Polonya daki inşaat ve konut projelerinde önemli fırsatlar var!

 


Kemal Güleryüz, Polonya'nın Türkiye için Orta Avrupa'daki en önemli ticaret ortağı konumunda olduğunu söyledi. Güleryüz, Polonya'da yerleşik Türk firmalarından birçoğunun tektstil-giyim, gayrimenkul, perakende ve toplantıcılık sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade etti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla gerçekleştireceği Polonya ziyaretinin başta inşaat olmak üzere bir çok alanda yeni yatırım fırsatları oluşturması bekleniyor.


Geri Dön