20 / 04 / 2024

Porta Vadi ödeme planı

Porta Vadi ödeme planı

Tümyapı imzası ile Kağıthane Cendere Caddesi’nde inşa edilen Porta Vadi projesinin yüzde 80'i satıldı. Projede teslimler 2019 Mayıs'ta yapılacak..

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel fiyatlarla müstakil villa fırsatı! Yeni proje! 

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel tek villada yüzde 50'sini peşin kalanını 24 ay 0 vadeyle ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Dusa Vadi Şile'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Nidapark İstinye Vadi ön satışta!

Nidapark İstinye'nin yeni etabı Vadi ön satışa sunuldu. Nidapark İstinye Vadi'de 60 ay 0 vade imkanının yanı sıra 1 yıl ertelemeli ödeme fırsatı sunuluyor. 

Kağıthane Porta Vadi Gurme CarrefourSA açıldı!

Porta Vadi Gurme CarrefourSA, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı'nın katılımıyla açıldı.

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Saklı Vadi Konakları'nda avantajlı ödeme seçenekleri!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Saklı Vadi Konakları'nda avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede aylık ödemeler 2 bin 700 TL'den başlıyor...

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Çekmeköy'de Burçlar Yapı imzası ile yükselen Saklı Vadi Konakları'nda  ister aylık 2 bin 700 TL ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajı sunuluyor...

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Hem hayatın merkezinde hem de doğanın içinde hayat sunan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, aylık 2 bin 700 TL  ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor...

Porta Vadi'nin yüzde 80'i satıldı!

Tümyapı imzası ile Kağıthane Cendere Caddesi’nde inşa edilen Porta Vadi projesinin yüzde 80'i satıldı. Projede teslimler 2019 Mayıs'ta yapılacak..

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Tüm Yapı Porta Vadi konut fiyatları 2018!

"Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎" sloganıyla basına tanıtılan Porta Vadi projesinde teslimler Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Porta Vadi : Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎!

165 milyon TL yatırım değerine sahip Porta Vadi, Tüm Yapı imzasıyla yükseliyor. Aralık 2018 tarihinde teslim edilecek olan Porta Vadi projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. 

Porta Vadi ödeme planı Haberi

Porta Vadi ödeme planı

Tümyapı imzası ile İstanbul’un yeni gözdesi olan Kağıthane Cendere Caddesi’nde hayata geçirilen Porta Vadi projesinde ofis, rezidans ve mağazaların yüzde 80’i satıldı. Porta Vadi projesinde daire teslimleri 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşecek.

İstanbul’un en işlek ve merkezi caddelerinden biri haline gelen Cendere Caddesi üzerinde yer alan Belgrad Ormanı ve Sadabat Deresi’ne komşu olan Porta Vadi, 165 milyon TL yatırım ile hayata geçiriliyor.

Konut, ofis ve mağaza karma projesi olarak Mayıs 2017 başında satılmaya başlanan Porta Vadi, Levent ve Maslak’a 2 dakika mesafede bulunuyor. Porta Vadi projesi, Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı, Dolmabahçe-Ayazağa Karayolu Tüneli, Hasdal-Ümraniye Tüp Geçidi, Havaray ve Metro gibi ulaşım akslarının yanı başında yer alıyor. Proje, ayrıca Türk Telekom Stadyumu, alışveriş, kültür ve sanat merkezlerine yakın konumda bulunuyor.

Satışlarla ilgili açıklamalarda bulunan...