18 / 04 / 2024

prefabrik yapı Interbuild Jordan Fuarı

prefabrik yapı Interbuild Jordan Fuarı

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? 70 metrekare 2+1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı değil mi? sorusu prefabrik yapılarla ilgilenen kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Prefabrik konutlar, depreme karşı güvenilir yapılardır.

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Prefabrik evler ne kadara mal olunur? 75 metrekare 2+1 prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik yapılar hem yazın hem de kışın kullanılabilir mi? Peki prefabrik evler ne kadara mal olur? İşte detaylar!

399 bin TL'ye 3+1 ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev kaç para? 90 metre kare prefabrik ev ne kadar?

Prefabrik yapılar, son yıllarda ekonomik ve pratik bir konut çözümü olarak popülerlik kazanmıştır. Bu kapsamda, 3+1 planında ve 90 metrekarelik prefabrik evlerin fiyatları da merak edilmektedir. Örneğin, 399 bin TL'ye 3+1 prefabrik ev sahibi olmak mümkündür.

100 metrekare prefabrik ev ne kadara mal olur? 25 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son yıllarda sıkça tercih edilen konutları arasında yer almaktadır. Kendi arsasına ev yaptırmak isteyenler, prefabrik yapılara dair araştırma yapmaktadır. İşte detaylar!

prefabrik yapı Interbuild Jordan Fuarı Haberi

prefabrik yapı Interbuild Jordan Fuarı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı.

Hekim Holding'in yaptığı yazılı açıklamaya göre, Prefabrik Yapı AŞ, Ürdün'ün Amman kentinde gerçekleştirilen ve Orta Doğu Bölgesi'nin en başarılı fuarlarından biri olan Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı.

Dünyanın farklı bölgelerinde farklı sektörlere hizmet vermekte olan ve çok sayıda firmanın katıldığı uluslararası Interbuild Jordan Fuarı'na yapı sektörüne ilgi duyan, bu konuda çalışmaları olan ve her kesimden ziyaretçi katıldı.

Fuar kapsamında Prefabrik Yapı AŞ'nin markaları olan, Preform, Lifecase, Steelin ve Hekim Profil ürünleriyle beraber ayrıca Hekim Holding bünyesindeki Hekim Yapı AŞ markaları olan HekimBoard ve HekimPanel'in ürünleri sergilenirken, ziyaretçiler ürünlere büyük ilgi...