17 / 04 / 2024

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı.

Hekim Holding'in yaptığı yazılı açıklamaya göre, Prefabrik Yapı AŞ, Ürdün'ün Amman kentinde gerçekleştirilen ve Orta Doğu Bölgesi'nin en başarılı fuarlarından biri olan Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı.

Dünyanın farklı bölgelerinde farklı sektörlere hizmet vermekte olan ve çok sayıda firmanın katıldığı uluslararası Interbuild Jordan Fuarı'na yapı sektörüne ilgi duyan, bu konuda çalışmaları olan ve her kesimden ziyaretçi katıldı.

Fuar kapsamında Prefabrik Yapı AŞ'nin markaları olan, Preform, Lifecase, Steelin ve Hekim Profil ürünleriyle beraber ayrıca Hekim Holding bünyesindeki Hekim Yapı AŞ markaları olan HekimBoard ve HekimPanel'in ürünleri sergilenirken, ziyaretçiler ürünlere büyük ilgi gösterdi.


Geri Dön