25 / 04 / 2024

Prestij Park teslimleri ne zaman

Prestij Park teslimleri ne zaman

Bakyapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Prestij Park'ta 300 dairenin satışı devam ediyor. 350 bin metrekare alanda 2 bin 392 konut bulunuyor. İnşaatların yüzde 40'ının tamamlandığı dile getiriliyor.

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

İstanbul Prestij Park satılık!

İstanbul Prestij Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 350 bin metrekare olarak belirlenen proje 170 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Toplam 522 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Prestij Park iletişim!

Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park projesi Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Prestij Park iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Metro Park teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Metro Park Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Metro Park teslimleri ne zaman?

Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri ilgi görüyor!

Yatırımcıların gözbebeği Etlik bölgesinde Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri konforlu içeriğiyle göz kamaştırıyor.

Prestij Park projesinde teslimler başladı!

BakYapı, imar sorunlarının yaşandığı bölgede risk alarak geliştirdiği Esenyurt'taki İstanbul Prestij Park projesinde teslimlere başladı.Projenin ilk etap teslimlerinin nisan ayma kadar tamamlanacağı bildirildi.

Esenyurt Prestij Park ilk etabında erken teslim!

Markalı konut üreticisi Bak Yapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt 'ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park 'ın ilk etabını erken teslim ediyor.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

Prestij Park Esenyurt'ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen İstanbul Prestij Park konut projesinde teslimler başladı. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alırken, projenin yapımı süren etabında satışlar devam ediyor..

Prestij Park teslimleri ne zaman Haberi

Prestij Park teslimleri ne zaman

Bakyapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Prestij Park'ta 300 dairenin satışı devam ediyor. 350 bin metrekare alanda 2 bin 392 konut bulunuyor. İnşaatların yüzde 40'ının tamamlandığı dile getiriliyor. 


26 bloklu projede, 1+1,2+1,3+1 tipinde daire seçenekleri bulunuyor. En küçük daire 90 metrekare fiyatları ise 159 bin lira olarak veriliyor. 3+1 dairelerin fiyatı da 199 bin lira ile 279 bin lira arasında değişiyor. İlk etabı Aralık 2014'te teslim edilecek olan proje yüzde 1 ile satılıyor. 


Bugün Gazetesi 


Telefon: 444 16 99

Web Adresi: