19 / 04 / 2024

PRISM CRM uygulaması

PRISM CRM uygulaması

Sektörün önde gelen firmalarından Via Properties satış pazarlama süreçlerini geliştirmek ve daha verimli hale getirmek amacıyla PRISM CRM uygulamalarını kullanmaya başladı...

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma!

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma geldi.İzmir'deki 5'inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açtığı davada İnciraltı Turizm Merkezi Nazım İmar Planları'nın yürütmesini durdurdu.

Eyüp Ağaçlı'da 18. Madde uygulaması tamam!

Eyüp Belediyesi, Ağaçlı Mahallesi'nde 18. Madde uygulamasının yapıldığını ve yeni tapuların dağıtılmaya başlandığını duyurdu. Ağaçlı, Tayakadın, Yeniköy Akpınar ve İhsaniye ile birlikte 3. Havalimanı projesi için kamulaştırma kararı çıkan bölgelerden...

AFAD akıllı afet uygulaması geliştirdi!

İstanbul AFAD tarafından İOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için ücretsiz afet uygulaması geliştirildi. Uygulama İstanbul halkının afetlere karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırlandı.

Çevre Bakanlığı e-denetim uygulaması hayata geçiyor!

İdris Güllüce’nin talimatıyla gerçekleştirilen e- denetim uygulaması hayata geçiyor. Avrupa’da ilk defa uygulanacak olan e- denetim uygulaması aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

YOSAB'a imar uygulaması ile yatırımcı gelecek!

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Dumankaya D planı uygulaması!

Dumankaya D planı uygulaması " Eskisini getir, yenisini götür ", " Kira garantisi ", " İade garantisi ", " Ev güncelleme " başlıklarından oluşuyor. İşte tüm detaylar...

Vodafone otellere müşteri bulacak!

Vodafone İş Ortağım'ın geliştirdiği Vodafone CRM uygulamasıyla turizmciler daha fazla müşteriye ulaşarak gelirlerini yüzde 28 artıracak. Vodafone İş Ortağım'ın geliştirdiği uygulama ile turizmciler, eposta ve toplu SMS'le yüzde 35 fazla müşteriye erişebil

Mekânsal Gayrimenkul Sistemi uygulamasına büyük ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün başlattığı, Mekânsal Gayrimenkul Sistemi ( MEGSİS ) uygulaması, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Kalekim 2 bin 500 usta ile garanti uygulaması başlattı!

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2 bin 500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Antalya Deniz Otobüsleri'nde kış uygulamasına geçildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.

PRISM CRM uygulaması Haberi

PRISM CRM uygulaması

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından VIA/ PROPERTİES Code5 Yazılım PRISM CRM projesini hayata geçirdi.  VIA/ PROPERTİES istanbul ve Ankara’ da gerçekleştirdiği gayrimenkul projelerinin CRM ve buna bağlı tüm oprerasyonunun yönetilmesinde tam entegre ve sektör deneyimi yüksek bir CRM çözümüne ihtiyacı bulunmaktaydı. VIA/ PROPERTİES 2012 Mart ayında başlayan PRISM CRM projesi ile daha üretken bir alt yapıya kavuşarak iş akışlarını kontrol edilebilir bir hale getirdi.


Satış Koordinatörü Cenk  Hayırlıoğlu Via Properties  Code5 Yazılım  işbirliğini değerlendirdi; PRISM CRM projesi ile  satış süreçlerinin hız kazandığını  ve yurtiçi yurtdışı satış süreçlerinin tek bir altyapıda birleştirdiklerini anlatan Cenk Hayırlıoğlu  yakından takip ettikleri  PRISM CRM uygulama ve modüllerini, projelerinin gerekliliğine göre şirket bünyesinde uygulamaya devam edeceklerini ve verimliliklerini en üst seviyeye çıkartacaklarını  belirtti.


Code5 Yazılım ve Via...