26 / 04 / 2024

profesör Hüseyin Kaptan

profesör Hüseyin Kaptan

İMP Başkanlığı'ndan istifa eden Prof. Dr. Hüseyin Kaptan ilk açıklamayı www.emlakkulisi.com'a yaptı. Kaptan, 'Kalbim delik, deşik' dedi.

Prof. Dr. Hüseyin Kaptan görevinden ayrıldı

Bomba! Bomba! Bomba! İstanbul Metropoliten Planlama (İMP) Merkezi Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Kaptan görevinden ayrıldı. Yerine Prof. Dr. İbrahim Baz atandı.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Rıza Hüseyin Erkanlı'dan yeni şirket!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Mimar Hüseyin Kaptan vefat etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Hüseyin Kaptan hayatını kaybetti.

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

profesör Hüseyin Kaptan Haberi

profesör Hüseyin Kaptan

Görevinden istifa eder etmez soluğu Bodrum'da aldığını belirten Prof Dr. Kaptan şunları söyledi: "Çok yoruldum. 3 defa kap rahatsızlığı geçirdim. Cuma günü akşam stent takıldı. Pazartesi günü göreve başlamak zorunda kaldım. 70 yaşındayım. Artık yaşlandığımı kabul ediyorum. Bundan sonra biraz gençler görev yapsın. İMP'de çok iyi yetişmiş olan gençler var. Geçen 3 yıllık sürede 1/100 binlik planları hazırladık. 1/25 bin'lik planları bitirdik. 1/5 binlik planlarda önemli mesafe aldık "

Göreve danışman olarak devam edeceğini ifade eden Hüseyin Kaptan "Trakya Kalkınma Birliği (TRAKAB) projesi üzerine düşük tempo ile çalışacağım. Bu çalışmanın önemi anlaşılmadı. Trakya'ya 4 milyon nüfis yerleştirilmesini ve yaklaşık 600 kilometrelik ray döşenerek yolcu ve yük taşımasını öngörüyor. Çerkezköy'e çorlu'ya ve tekirdağ'a kadar uzanacak. Tekirdağ İstanbul'un limanı olacak....