19 / 04 / 2024

profilo elektrikli süpürge modelleri

profilo elektrikli süpürge modelleri

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri kırmızı rengi ve estetik tasarımı ile göz alan güçlü, dayanıklı ve pratik yeni VSQ4PT2430 kırmızı elektrikli süpürgesini tüketicilerin beğenisine sundu...

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

ŞOK’ta çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta Türkiye Cumhuriyet’inin 100’ncü yılına özel düzenlenen indirim kampanyası devam ediyor. Buna göre, çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Evine, iş yerine veya başka bir yere elektrikli süpürge almak isteyenler için Sinbo, son derece ideal bir elektrikli süpürge piyasaya sundu. Sinbo, son teknolojik özelliklerle donattığını bu elektrikli süpürgeyi çeşitli firmalarda satışa çıkardı.

CarrefourSA’da Philips tıraş makinesi 555 TL’ye Fantom elektrikli süpürge 1.599 TL’ye, Arzum ütü 649 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 14 Eylül’e kadar hemen her alandaki ürünlere indirim geldi. Carrefour’da 7 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine Philips tıraş makinesi 555 TL’ye Fantom elektrikli süpürge 1.599 TL’ye, Arzum ütü 649 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 fiyat listesi...

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

BİM’den eylül müjdesi geldi! elektrikli süpürge 2 bin 499 TL’ye, blender set 1.599 TL’ye, ışıklı kettle 379 TL’ye düştü!

Eylül ayına girer girmez büyük indirimler yapacak olan BİM, yine sürpriz indirimlerle geri dönüyor. Bu kapsamda, Fakir robot süpürge 4 bin 799 TL’ye, Braun blender set 1.599 TL’ye, ışıklı kettle 379 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Trendyol, Profilo PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi adeta dip fiyattan satmaya başladı!

Trendyol ve Profilo, resmen güçlerini birleştirerek PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi en uygun fiyattan satışa sundu. Trendyol, aynı zamanda, bu süpürgeyi alımlarda bir yıllık ve iki yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu da duyurdu.

BİM'de 2 parça araba sinekliği 44,50 TL’ye, Philips elektrikli süpürge 2.999 TL’ye, temizlik seti 85 TL’ye düştü!

BİM’de dev indirim şöleni başladı. Bu kapsamda, 28 Temmuz Cuma günü 2 parça araba sinekliği 44,50 TL’ye, Philips elektrikli süpürge 2.999 TL’ye, temizlik seti 85 TL’ye düşecek. İşte 28 Temmuz Cuma BİM fiyat listesi...

A101’de robot süpürge 9.299 TL’ye, Sinbo elektrikli dik süpürge 599 TL’ye Alley 9 kg toz deterjan 124 TL’ye düştü!

Her daim müşterilerine uygun fiyatlı ürünler temin etmeyi amaçlayan A101’e yeni indirimler geldi. Buna doğrultuda, robot süpürge 9.299 TL’ye, Sinbo elektrikli dik süpürge 599 TL’ye Alley 9 kg toz deterjan 124 TL’ye düştü. İşte 21 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

profilo elektrikli süpürge modelleri Haberi

profilo elektrikli süpürge modelleri

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni VSQ4PT2430 kırmızı  elektrikli süpürgesi dayanıklılığı, güçlü performansı ve pratik kullanımı ile fark yaratıyor. Almanya’da üretilen Profilo’nun bu yeni model elektrik süpürgesi, kullanım kolaylığı ve üstün özellikleri ile yazlıkta dahil en büyük yardımcınız olucak

Yeni Profilo VSQ4PT2430 Elektrikli süpürge 2400 Watt’lık motoru ile tozlara karşı derinlemesine temizlik sunuyor, tozu yüzde 99,99 oranında tutan torbası ile tozları içeride hapsediyor. ProHEPA filtre sistemi sayesinde egzoz filtreden dışarıya temiz havanın çıkması sağlanırken, özellikle allerjik ve hassas bünyeler için daha sağlıklı bir kullanım sunuyor.


Almanya’da  üretilen, rengiyle olduğu kadar sağlamlığıyla da dikkat çeken Profilo’nun yeni  kırmızı süpürgesi satışa çıkmadan önce bir dizi dayanıklılık testinden geçirilerek bu konudaki üstünlüğünü de kanıtladı.

·         Süpürgenin başlığı 1000 km boyunca hareket ettirildi.

·...