23 / 04 / 2024

profilo reklam Bronz Effie

profilo reklam Bronz Effie

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı.

Profilo reklam kampanyası Bronz Effie Ödülü'ne layık görüldü!

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri “Bronz Effie Ödülü” kazandı!

Hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, gerçek tüketici iç görüleriyle geniş kitlelere ulaşan BlackStar Buzdolabı ve Süper 8 Çamaşır Makinesi reklam kampanyası, 2014 Effie Ödülleri’nde “Bronz Effie Ödülü” kazandı...

DSO İnşaat Turizm Reklam Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSO İnşaat Turizm Reklam Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Zengin, Serhat Kapki tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

3. havalimanı İstanbul Grand Airport'un reklam filmi yayınlandı!

İstanbul'un 3. havalimanının reklam filmi yayınlandı. İsmi henüz belli olmasa da İstanbul Grand Airport (IGA) olarak anılan 3. havalimanının dünyanın en büyük havalimanı olması hedefleniyor.

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mustafa Akyüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

Türk Telekom’un yeni reklam yüzü 'Tekno Tekir' oldu!

Türk Telekom’ un müşterilerine sunacağı tüm yenilikleri duyuracak olan Tekno Tekir, yayınlanmaya başlayan ilk reklam filminde Türkiye’ nin ilk akıllı ev telefonunu E4’ ü tanıtıyor...

Bina cephelerine reklam almak!

Günümüzde reklam mecraları arasında binaların dış cephesi de yer alıyor. Apartman için gelir sağlayan bu uygulama nasıl gerçekleşiyor? İşte bina cephelerine reklam almak için izlenen yol...

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

CRT İnşaat Mimarlık Mühendislik Bilgisayar Bilişim Elektronik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CRT İnşaat Mimarlık Mühendislik Bilgisayar Bilişim Elektronik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Cansız, Hayri Alacahanlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta kuruldu.

Tema İstanbul sinema reklamıyla bir ilke imza attı!

MESA, Artaş, Öztaş, KanturAkdaş ortaklığıyla inşa edilen Tema İstanbul projesi, ' American Hustle ' filminin ilk gösterim gününde yayınlanan interaktif sinema reklamıyla dikkatleri üzerine çekti...

TEMA İstanbul sinema reklamıyla bir ilke imza attı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, gerçekleştirdiği sinema reklamı ile dünyada bir ilke imza attı. Sinema seyircisinin de interaktif bir şekilde dahil olduğu yabancı menseli reklam, Türkiye'de ilk kez kullanıldı.

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi!

Gayrimenkul sektörünün sembol projesi Tema İstanbul, gerçekleştirdiği sıra dışı sinema reklamı ile Türkiye’ de ve dünyada bir ilke daha imza attı...Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi...

profilo reklam Bronz Effie Haberi

profilo reklam Bronz Effie

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketiciye dokunan samimi iletişim çalışmalarıyla da fark yaratıyor.


Profilo, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin düzenlediği 2014 Effie Ödülleri’nde, “Dayanıklı Eşyalar”  kategorisinde “Bronz Effie Ödülü” kazandı. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’ne “Bronz Effie Ödülü”nü, “reklamın tüketicide talep yaratma ve talebi satışa döndürme konusunda gösterdiği başarı” getirdi.


Profilo’nun ödüle değer görülen, kalabalık Türk ailesinin ihtiyaçlarını dikkate alarak ortaya koyduğu “BlackStar Buzdolabı” ve “Süper 8 Çamaşır Makinesi” reklam kampanyaları, gerçek tüketici iç görüleri ve Profilo’ya özgü bir mizah anlayışıyla geniş kitlelere ulaşırken,  markaya da sevgi dolu bir yakınlaşma sağladı. Dayanıklılık, yüksek performans, enerji tasarrufu, fonksiyonellik ve estetik beklentilerini optimum düzeyde karşılayan Profilo’nun değer görüldüğü  Effie Ödülü...