24 / 04 / 2024

pronet alarm merkezi

pronet alarm merkezi

Century 21 Türkiye ofislerinden ev alan ya da kiralayanlar, Pronet Alarm Sistemi aboneliğinden kurulum bedeli ödemeden 3 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Pronet UNIQ eğitim ve danışmanlığı ile müşteri memnuniyetini artırdı!

Güvenlik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Pronet, müşteri hizmetlerinin yeniden yapılanması konusunda danışmanlık, değerlendirme merkezi ve eğitim hizmetleri için UNIQ Eğitim ve Danışmanlığı’nı iş ortağı olarak seçti.

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yale Alarm Merkezi ile tek ödeme, ömür boyu güvenlik!

Kilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası Yale, gerçekleştirdiği lansman toplantısında yeni “ Alarm Merkezi ” ile ilgili ürün ve hizmet detaylarını paylaştı.

İstanbul'da yağış alarmı!

İstanbul'da yağış alarmı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ), özellikle Anadolu yakasında beklenen şiddetli yağış nedeniyle alarma geçerek, bütün birimlerini uyardı.

Aydın Bolkar: Pronet Avrupa alarm pazarını yakalayacak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Pronet’in hedefi Avrupa alarm pazarını yakalamak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi...

Aydın Bolkar: Pronet’in hedefi Avrupa alarm pazarını yakalamak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi...

Zorlu Center ile İstanbul çekim merkezi olacak!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Center ile İstanbul'un çekim merkezi olacağını söyledi

Ataşehir, finans merkezi belgesi taslağında yer almadı

Ataşehir, finans merkezi strateji belgesi taslağında adres olarak gösterilmedi

Yedpa Ticaret Merkezi'nden bayram kampanyası!

YEDPA Ticaret Merkezi, "Bayrama Özel" fırsatlar sunmaya hazırlanıyor

pronet alarm merkezi Haberi

pronet alarm merkezi

Century 21 evinizin ve işyerinizin güvenliği için harika bir kampanya düzenledi. Century 21, ofislerinden ev veya işyeri satın alan ya da kiralayanlara, 3 aylık "Pronet Alarm Sistemi" aboneliği hediye ediyor. Üstelik alarm sisteminin kurulumu için de herhangi bir ücret alınmıyor. Böylece 250 dolara varan avantajlar elde eden Century 21 müşterileri, 3 aylık sürenin sonunda alarm sistemi aboneliklerini günde 1 dolardan başlayan fiyatlarla devam ettirebiliyorlar. Pronet Alarm Sistemi ile birlikte sunulan Pronet Alarm Merkezi hizmeti sayesinde mekanlar 7 gün 24 saat takip ediliyor. Böylece Century 21 müşterileri, yeni ev veya işyerlerinde güven içerisinde oturmanın rahatlığını yaşıyorlar.

Kampanyanın uygulandığı Century 21 Türkiye ofisleri ve kampanya bilgileri için 0(212) 337 11 21'den Century 21 Gayrimenkul Danışma Hattını, alarm hizmeti hakkında...