28 / 03 / 2024

prosteel çelik yapı tasarımı yarışması

prosteel çelik yapı tasarımı yarışması

2013 PROSteel Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması sonuçlandı. Dereceye girenlere ödüllerini verildi...

Depremde 'çelik yapı' detayı! Uzmanlar tek tek açıkladı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin üzerinden 10 ay geçti. Yaralar sarılmaya çalışılırken, uzmanlardan çelik yapı önerisi geldi. İşte detaylar...

Deprem sonrası çelik yapılara ilgi arttı!

Gelişmiş ülkelerde birincil tercih olan ve geniş kullanım alanlarına sahip çelik yapılar depremden sonra Türkiye’de de oldukça rağbet görmeye başladı. 

Nfs Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfs Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Aydön tarafından kuruldu.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sonumut tarafından kuruldu.

Ersistem Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersistem Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Erkaçmaz tarafından kuruldu.

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

prosteel çelik yapı tasarımı yarışması Haberi

prosteel çelik yapı tasarımı yarışması
2013 PROSteel Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması sonuçlandı. Ödül sahiplerine ödülleri 10 Mayıs tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi'nde düzenlenen törenle verildi. Yarışmada birincilik koltuğuna Orta Doğu Teknik Üniversiteli ekibi...