29 / 03 / 2024

Public Private Partnership

Public Private Partnership

5 bin yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bir altyapı holdingi kuracağız ve halka arz edeceğiz" dedi.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Süte dev zam geldi! Artış zincir marketlere yansımaya başladı! BİM, ŞOK, Migros, A101...

Serbest piyasada çiğ süt fiyatının litresi 12 TL’den 15 TL’ye yükseldi. Söz konusu zam raflara da yansımaya başladı. Zincir marketlerde private label markalı yüzde 3.1 yağlı 1 litrelik sütün fiyatı 21.5 TL’den 24 TL’ye çıktı.

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile IBC Knowledge Park Private Limited tarafından kuruldu.

Yarısı hep indirimde! Duyan koştu! Marketlerde o ürünler yok satıyor!

Sadece Türkiye’de değil dünyada da enflasyon nedeniyle sene boyu yarısı indirimde olan market markalı (private label) ürünler adeta yok satıyor.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Banoz Private İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banoz Private İç Ve Dış Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Bahçelievler’de   250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Sajjad Syed ve Hamna Naqvı tarafından kuruldu.

Depremlere karşı nasıl önlem alınmalı?

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD merkezli Center for International Private Enterprise (CIPE) ortaklığında “İş Dünyası için Yerel Kalkınma Projesi” çerçevesinde gerçekleştirilen “Yerel Kalkınma Webinar’ları”nın, “Afet Dayanıklılığı” temasına sahip 3. etkinliği yapıldı.

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Özak GYO, EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”nde yer aldı.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Rebul'un 2021 hedefi 30 mağazaya ulaşmak!

Rebul Grubu, dağıtım, perakende ve private label olmak üzere üç koldan büyüyen şirket, bu yılı 21 şube ile kapatmayı planlarken 2021 sonunda ise yurtiçinde 30 şubeye ulaşacak. Yurtdışında da Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Rusya ve Slovenya'da mağazalar açacak...

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Public Private Partnership Haberi

Public Private Partnership

Taahhüt projeleri kapsamında hastane inşaatları, Kamu-Özel Ortaklığı (Public-Private Partnership - PPP) projeleri kapsamında da şehir hastaneleri yapan YDA Holding, mevcut projelerdeki 5 bin olan yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Yeni yatırımların finansmanı için yeni bir holding kurarak bu firmayı halka açacaklarını söyleyen YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Üç dört yıl sonra YDA'yı uluslararası bir holding haline getirmeyi düşünüyoruz. Altyapı holdingi kuracağız. YDA Infra Holding adında. Bu şirket tüm sağlık ve havalimanı işletmeleri için kurulacak. 2017'nin ilk çeyreğinde Kayseri açılacak. Manisa 2017, Konya ve Urfa 2018'de devreye girecek. Kuracağımız bu Infra Holding nakit akışının başlamasının ardından ilk senesinde halka arz edilecek" dedi. PPP ile devletin de vatandaşın da özel sektörün de kazandığını belirten Arslan, modelin farklı alanlarda da...