27 / 04 / 2024

QR kodlu yeni tapu

QR kodlu yeni tapu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "QR kodlu yeni tapu senetlerimiz ile QR kodunu telefonunuza okutarak taşınmazınızın ada, parsel ve harita bilgilerine erişebilirsiniz" dedi...

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

QR kodlu menü kullanmak çok tehlikeli! FBI açıklama yaptı!

QR kodlu menüler, koronavirüs salgını sonrasında popüler hale geldi. Pek çok restoran ve kafede aktif olarak kullanılıyor. Ancak Amerika Birleşik Devletleri, salgınla mücadelede QR kodlu menülerin sıkça kullanıldığı birçok restoran ve kafe hakkında uyarıda bulundu.

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

Türkiye'de 10 bin 250 bina dijital kimliğe kavuştu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapı denetimi tamamlanan toplamda 10 bin 250 binaya QR kodlu ve RFID çipli sertifika levhası yerleştirildi.

QR kodlu 200 bin yeni tapu verildi!

Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları Tanıtım Programı kapsamında açıklanan karar kapsamında tapu senetleri tamamen yenilendi. 

Tapu senedinde QR kodu uygulaması önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "QR kodlu yeni tapu senetlerimiz ile QR kodunu telefonunuza okutarak taşınmazınızın ada, parsel ve harita bilgilerine erişebilirsiniz" dedi...

Yeni tapu senetlerinde neler değişti?

Tapu senetleri, QR (kare) kod özellikli yeni tapu senetleri ile değişiyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Özelmacıklı, yeni tapu senetlerinde değişen unsurları anlattı...

QR kodlu tapularla ilgili merak edilen her şey!

Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları Tanıtım Programı kapsamında açıklanan karara göre, tapu senetleri tamamen yenilenecek. Buna göre, kimlik numaralı, QR kodlu yeni tapular geliyor.

Kimlik numaralı, QR kodlu yeni tapular geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Tapu senetlerimiz oldukça eskimişti, üzerinde gereksiz bilgilerin olduğunu gördük ve artık QR kodlu yeni tapu senetlerine geçiyoruz" dedi...

Profilo'dan duruş bozukluklarına son veren süpürge

Profilo'nun 2000 watt gücündeki Profilo VS 5 PT 20 kodlu yeni model elektrikli süpürgesi ergoplus özelliği ile süpürme işlemi sırasında oluşacak duru bozukluklarına son veriyor

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

QR kodlu yeni tapu Haberi

QR kodlu yeni tapu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'daki, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde hak sahiplerine tahsisi yapılan 4 bin 874 tapu senedinin dağıtımı için düzenlenen "Kepezaltı Santral Mahallesi Tapu Dağıtım Töreni"nde yaptığı konuşmada, Antalya'daki hortum felaketi ve afetin başladığı ilk andan itibaren, konuya dair ilgili bakanlıklar olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kurum, tapularına kavuşacak vatandaşları tebrik ederek, "Yaklaşık 133 hektarlık büyüklüğe sahip bu bölge, 2014'te riskli alan ilan edilmişti. Yüzde 99,5 gibi bir oranla neredeyse tüm hak sahiplerinin muvafakati sağlanmak suretiyle kentsel dönüşüm çalışmaları başlamıştı." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 6 bin 500 konut ve bin 300 iş yerine ait irtifak hakkı tesisinin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından tapu siciline işlendiğini söyleyen Kurum, 4 bin 874 konutun hak sahiplerine...