16 / 04 / 2024

Qt İnternational Gayrimenkul adres

Qt İnternational Gayrimenkul adres

Qt İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri  Olcay,  Ghanım Ibrahım  J A Al-Kuwarı, Hamidullah Joya ve Muhammed M.  Haznavi ortaklığında kuruldu. 

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Konstantın Stafeev tarafından kuruldu.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Bıju Chandran ve Frederic N. Randrıamora ortaklığında kuruldu.

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de Nermin Kaya tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Sahara International Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sahara International Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Niyazi Güneş tarafından kuruldu.

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi Üsküdar'da Avas Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited tarafından kuruldu.

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Arezou Mokhtarı, Farhad Keramatıkollı ve Sına Javaherı Far otaklığında kuruldu.

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bayraktar tarafından kuruldu.

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Ben Modo tarafından  kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Qt İnternational Gayrimenkul adres Haberi

Qt İnternational Gayrimenkul adres

Qt İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri  Olcay,  Ghanım Ibrahım  J A Al-Kuwarı, Hamidullah Joya ve Muhammed M.  Haznavi ortaklığında kuruldu. 

Qt İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...