06 / 12 / 2025

Rabia Naz babası

Rabia Naz babası

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Hatay'ın 1/5.000'lik nazım imar planı ne oldu?

Suriye'deki iç savaş, ilimizde yarattığı sosyal ve ekonomik olumsuzluklar yanı sıra, Hatay'ın Büyükşehir olarak 1/5.000'lik Nazım İmar Planı yapımını da engelledi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Elbistan nazım imar planı raporu hazırlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan için hazırlanan 1/5000’lik nazım imar planıyla ilgili Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda, inşaat mühendisleri, mimarlar ve müteahhitler için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gaziosmanpaşa nazım imar planına iptal davası!

Gaziosmanpaşa Barınma Hakkı Meclisi üyeleri, kentsel dönüşüme ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planının iptali için İstanbul Bölge İdare Mahkemesine dava açtı.

Elbistan’da nazım imar planı hakkında toplantı düzenlendi!

Elbistan’da inşaat sektörünün sorunları ve 1/5000 nazım imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, 1/5000 nazım imar planı ile ilgili olarak bir rapor hazırladıklarını söyledi.

Naz Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naz Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 800 bin TL sermaye ile 26 Ekim 'de İstanbul, Okmeydanı, Kaptanpaşa Mahallesi, Piyalepaşa Bulvarı Ortadoğu Plaza 'da kuruldu.

Sinpaş GYO'dan Sancaktepe Nazım İmar Planı Davası açıklaması!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Sancaktepe'de bulunan 9006 ada 3 parseli kapsayan 1/5000 ölçekli nazım imar planı hakkında açılan davayla ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Nazım Yavuz: Yeşil çatılar sel riskini azaltıyor!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının ani sel oluşumu, ısı adaları ve küresel ısınma gibi tehlikelere karşı önleyici etkiye sahip olduğunu söyledi.

Fabio Suarez, babasıyla Beyoğlu'nda restoran açıyor!

Esra Kaktüs'ün ilk evliliğinden olan büyük oğlu Fabio Suarez; İstanbul'a yerleşen babası Augustin Suarez ile Beyoğlu'ndaki İKSV binasının en üst katına, Saigon adını verdikleri bir restoran açıyor.

Nazım Biçer: İmar sorunu ev fiyatlarını yükseltiyor!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Elbistan nazım imar planı askıda!

Elbistan genelindeki bundan sonraki yapılaşmaya ışık tutacak olan Nazım İmar Planı, 2 Kasım 2015 tarihine kadar askıda kalacak.

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı katları!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Rabia Naz babası Haberi

Rabia Naz babası

Giresun'da hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık nedeni ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a şarkıcı Haluk Levent destek verdi.

Twitter'den paylaşımlarda bulunan Şaban Vatan, 21 Mart gününde kardeşinin şikayeti üzerine akıl hastanesine yatırılmasının ardından ticari hayatının mahvolduğunu söyledi.

Hastaneye yatırılmasının ardından aylarca ticaret yapamadığını söyleyen Vatan, mecburen evini satışa çıkardığını ifade etti.

​Diken'de yer alan habere göre; baba Vatan şunları söyledi; "Mücadelemi ne pahasına olursa olsun vermem gerekiyor. Bir umutla yaz sezonunda işler düzelir sandım. Maalesef ekonomik kriz süreci yaz sezonunu zor süreçlerle geçirmemizi sebep oldu. Önemli olan süreçte engelleri aşmam. Evimizi satışı için yardımcı olursanız memnun oluruz"

​Vatan'ın paylaşımından sonra Haluk Levent, Vatan’ı arayarak işadamlarının da desteğiyle kendisine yardım yapılacağını belirtti. Vatan da evini satmaktan vazgeçti.

​Giresun'un Eynesil...