19 / 04 / 2024

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...



Giresun'da hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık nedeni ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a şarkıcı Haluk Levent destek verdi.

Twitter'den paylaşımlarda bulunan Şaban Vatan, 21 Mart gününde kardeşinin şikayeti üzerine akıl hastanesine yatırılmasının ardından ticari hayatının mahvolduğunu söyledi.

Hastaneye yatırılmasının ardından aylarca ticaret yapamadığını söyleyen Vatan, mecburen evini satışa çıkardığını ifade etti.

Evini satmak isteyen Rabia Naz ın babasına Haluk Levent yardım eli!

​Diken'de yer alan habere göre; baba Vatan şunları söyledi; "Mücadelemi ne pahasına olursa olsun vermem gerekiyor. Bir umutla yaz sezonunda işler düzelir sandım. Maalesef ekonomik kriz süreci yaz sezonunu zor süreçlerle geçirmemizi sebep oldu. Önemli olan süreçte engelleri aşmam. Evimizi satışı için yardımcı olursanız memnun oluruz"

Evini satmak isteyen Rabia Naz ın babasına Haluk Levent yardım eli!

​Vatan'ın paylaşımından sonra Haluk Levent, Vatan’ı arayarak işadamlarının da desteğiyle kendisine yardım yapılacağını belirtti. Vatan da evini satmaktan vazgeçti.

​Giresun'un Eynesil ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Rabia Naz, 12 Nisan 2018’de hayatını kaybetmişti. Baba Şaban Vatan, kızının intihar etmediğini, araç çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini iddia etmişti. Vatan, AK Parti İstanbul Miletvekili Nurettin Canikli hakkında da kazayı yeğeninin yaptığı düşünülen Eynesil belediye başkanının itibarının korunması için olayın üstünü örtmeye çalışmakla suçlayarak suç duyurusunda bulunmuştu.


Geri Dön