19 / 04 / 2024

Yangın mağdurlarına İBB'den yardım eli!

Yangın mağdurlarına İBB'den yardım eli!

Yangın mağdurlarına İBB' den yardım eli geldi. Silivri Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları B3 Blokta çıkan yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlara İBB yardım eli uzattı.



8 Ocak 2014 günü Elektrik tesisatından kaynaklanan yangın nedeni ile mağduriyet yaşayan Selimpaşa  TOKİ  Emlak Konutları B3 Blok sakinlerini ziyaret eden İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler olay mahalline giderek incelemelerde bulundu. AK Parti Selimpaşa Mahalle Teşkilatından Dürdane Zeren ile birlikte, yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlarla ve Selimpaşa Emlak Konutları Site Müdürü Nadir Yalmancı ile görüşen İBB Sosyal Hizmet Uzmanı Şamil Aslan, yaşanan yangın dolayısı ile üzüntülerini dile getirerek, " Yaşanan bu talihsiz yangından dolayı öncelikle sizlere geçmiş olsun demek istiyorum. 


Olayda can kaybının yaşanmaması sevindirici bir durum. Bizler İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak, burada mağdur olan bütün vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Burada yaptığımız hasar tespit çalışmaları ve mağdur vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını gidereceğiz" dedi. 


Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön