26 / 04 / 2024

Yangın mağdurları yardım

Yangın mağdurları yardım

Yangın mağdurlarına İBB' den yardım eli geldi. Silivri Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları B3 Blokta çıkan yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlara İBB yardım eli uzattı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağdurlarından yardım çığlığı: '3 sene dediler 10 sene oldu'

2005'te 'özel dönüşüm alanı' daha sonra ise 'kentsel dönüşüm alanı' olarak ilan edilen Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm mağdurları kiralarının dahi ödenmediğini iddia ederek, seslerini duyurmak istiyor...

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Bakan Vedat Bilgin'den çıraklık mağdurlarına müjde! Bu açıklama yüzleri güldürecek

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesi sonrası staj ve çıraklık problemi meydana geldi. Kendilerinin de EYT kapsamı içerisine dahil edilmesini isteyen staj ve çıraklık mağdurları bu zamanların de sigorta içinde olmasını istiyor.

2023 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşümde kira yardımı kaç ay veriliyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı gündemde yer alan konulardan biri. Kira yardımından faydalanacak olan vatandaşlar bu konuya dair yoğun bir araştırma yapmaktadır. İşte detaylar!

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Çocuk yardım parası nasıl alınır? Çocuk yardım parası ne kadar? Çocuk destek bileşeni e-devlet başvuru...

Çocuk Destek Bileşeni yardım paraları, Türkiye Aile Destek Programı kapsamına alınan maddi durumu yetersiz hanelere ödeniyor. Peki, Çocuk yardım parası nasıl alınır? Çocuk yardım parası ne kadar? İşte 2022 Çocuk Destek Bileşenine ilişkin tüm detaylar...

Adıma sosyal yardım var mı?

Aile destek ödemeleri vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. Sosyal yardıma yönelik, en çok sorulan sorulardan biri de Adıma sosyal yardım var mı? oluyor. İşte merak ettiğiniz yanıtlar!

Elektrik faturası desteği nasıl alınır? Elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır? Hemen başvurun!

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

Çocuğu olan aileler buraya! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı kaç lira başvurusu nasıl yapılır?

Senede bir defa düzenli bir şekilde verilen kırtasiye yardımı başvuruları, okulların bugün açılması ile öğrencilerin ve ailelerin bir numaralı gündem konusu haline geldi. İşte detaylar…

Yangın mağdurları yardım Haberi

Yangın mağdurları yardım

8 Ocak 2014 günü Elektrik tesisatından kaynaklanan yangın nedeni ile mağduriyet yaşayan Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları B3 Blok sakinlerini ziyaret eden İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler olay mahalline giderek incelemelerde bulundu. AK Parti Selimpaşa Mahalle Teşkilatından Dürdane Zeren ile birlikte, yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlarla ve Selimpaşa Emlak Konutları Site Müdürü Nadir Yalmancı ile görüşen İBB Sosyal Hizmet Uzmanı Şamil Aslan, yaşanan yangın dolayısı ile üzüntülerini dile getirerek, " Yaşanan bu talihsiz yangından dolayı öncelikle sizlere geçmiş olsun demek istiyorum. 


Olayda can kaybının yaşanmaması sevindirici bir durum. Bizler İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak, burada mağdur olan bütün vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Burada yaptığımız hasar tespit çalışmaları ve mağdur vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını gidereceğiz" dedi. 


Büyükçekmece...