19 / 04 / 2024

Rafi Konsept İnşaat adres 

Rafi Konsept İnşaat adres 

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Vkm Konsept Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Vkm Konsept Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Kara tarafından kuruldu.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Eylül 2017 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Maızon Modern Konsept İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Maızon Modern Konsept İnşaat Anonim Şirketi Deniz Minyas tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rafi Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fikret Çoban imzasıyla kuruldu.

Rafi Konsept İnşaat adres  Haberi

Rafi Konsept İnşaat adres 

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...