19 / 04 / 2024

rahatsız eden komşu evi

rahatsız eden komşu evi

Gürültü yapan komşunuzu önce polise ve zabıtaya şikâyet edip idari para cezası verebilirsiniz. Kat Mülkiyeti Kanunu hükümlerine göre son çare daireyi satın alarak gürültücü komşudan kurtulabilirsiniz.

Kiracılar aman dikkat! Komşusunu rahatsız eden kiracı evden çıkarılır mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında süregelen sıkıntılar, anlaşmazlıklar gündemdeki yerini koruyor. Sıkıntı yaratan sorunlardan biri de bazı kiracılar komşuları için hayatı çekilmez hale sokabiliyorlar. 

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Gürültü yapan komşular veya rahatsız edici eğlence mekanlarıyla karşı karşıya kaldığınızda yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Bu süreçte öncelikle komşunuzla iletişime geçmeli ve usulünce uyarmalısınız. Ancak gürültü yine devam ederse daha etkili önlemler alabilirsiniz.

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.

Kırmızı ette fiyatlar uçuşa geçmişti! Bakanlık kolları sıvadı!  

Yükselen fahiş fiyatlar her üründe olduğu gibi kırmızı et fiyatlarında da bi hayli, yükselmişti. Fahiş zamların ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile alakalı önlemlerine başvuracağını bildirdi.  

Reklam tuzaklarına milyonlarca liralık ceza! Vatandaşlar bir tuzaktan daha kurtuldu!

İnsanları rahatsız eden, istenmeyen çağrılara yönelik yapılan incelemeler sonucu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), çağrıları gerçekleştiren şirketlere rekor düzeyde para cezası uyguladı. İşte detaylar...

6 km’lik okul servisi için 17 bin 700 lira! Okul servislerinde fiyatlar uçuşa geçti!

Öğrenciler ve veliler isyanda! Pendik'te 6 kilometrelik okul yolu için 17 bin 700 lira ücret istendi. Herkes, okul servis fiyatlarından rahatsız. Fahiş artan servis fiyatlarında usulsüzlük olduğu ortaya çıktı. Veliler bu fiyatları ödeyemeyince, öğrenciler yaya kaldı. İşte haberin detayları….

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Komşusunu rahatsız edenler dikkat! Hapis cezası alabilirsiniz!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. Peki komşusunu rahatsız edene ceza verilir mi?

Kanal İstanbul’a komşu Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden 2. ret!

Kanal İstanbul projesine komşu bölge olan Başakşehir Hoşdere'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın konut ısrarı mahkemece ikinci defa haksız görüldü. 

rahatsız eden komşu evi Haberi

rahatsız eden komşu evi

Gürültü yapan komşunuzu önce polise ve zabıtaya şikâyet edip idari para cezası kestirebilirsiniz. Çözüm olmazsa, dava açma ve savcılığa şikâyet yolunuz var. Son çare olarak bütün komşular birleşerek, Kat Mülkiyeti Kanunu hükümlerine göre daireyi satın alıp gürültücü ve rahatsız eden o komşudan kurtulabilirsiniz.

Önce okurlarımdan gelen çok sayıdaki apartman gürültüsü ve rahatsız eden komşu sorularını özetleyen üçü:

H.Y.: Binamızdaki 12 daireden 10’u kent yaşamıyla bağdaşmayacak şekilde yaşıyor. Kapımız defalarca darp edildi. Evimize yaptığımız alışveriş için dahi “Çöp topluyorlar” denilerek bize karşı algı yaratılıyor. Deli, şizofren diye hedef gösteriliyoruz. Pencere açamıyoruz, sürekli halı silkeliyorlar. Çok yüksek TV sesi var. Apartmana gelen polise, “Bozu” diyorlar. Bizi de “Polis böyle gelir-gider. 40 yıldır buradayız. Sizi attıracağız” diye tehdit ediyorlar. Tüm bunlara rağmen hakkımızda imza...