18 / 04 / 2024

Rahmi ÖZYAR

Rahmi ÖZYAR

Deniz GYO'nun Mülk Yönetimi Kiralama Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rahmi Özyar görevinden ayrıldı...

Deniz GYO'da üst düzey atama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Mülk Yönetimi Kiralama Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak Rahmi ÖZYAR'ın atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. İşte o açıklama...

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

Gazeteci Rahmi Turan emlak zengini çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin başyazarlarından Rahmi Turan'ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Turan'ın Türkiye'de 11 taşınmaza sahip olduğu öğrenildi. 

Öğretmenliği bırakıp müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı!

Sakarya'da öğretmen okulunu bitirdikten sonra 6 yıl devam ettiği öğretmenliği bırakıp, müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı.

Rahmi Koç’un Kaleköy'deki tarihi evi!

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

Rahmi Turan: Kanal İstanbul yapılmamalı! 

Rahmi Turan, "Uzmanlar, İstanbul'u etkileyecek deprem 7'den daha büyük olacak, diyor. O zaman İstanbul'da binlerce bina yerle bir olacak, on binlerce insan ölecek demektir." dedi...

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Rahmi Metin kimdir?

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rahmi Koç'un ayakkabı şirketi Nakkaştepe'den taşındı!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Rahmi Koç'un kundura şirketi Nakkaştepe'den yeni adresi Büyükdere Caddesi No 145'e taşındı...

Rahmi Koç New York’taki evini 15.9 milyon dolara satıyor!

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç, New York’taki evini satışa çıkardı. Daireyi 3 yıl önce 18 milyon dolara satın alan Koç, evi için 15.9 milyon dolar istiyor.

Rahmi Özyar, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mülk Yönetimi Kiralama Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rahmi Özyar görevinden ayrıldı...

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Rahmi ÖZYAR Haberi

Rahmi ÖZYAR

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısının görevden ayrılması hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun Mülk Yönetimi Kiralama Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rahmi Özyar, 11 Mayıs 2018 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Mülk Yönetimi Kiralama Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rahmi ÖZYAR,  11.05.2018 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla...