29 / 03 / 2024

Rakamlarla Yapı Fuarları

Rakamlarla Yapı Fuarları

Yapı sektörü, 2016’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de Yapı Fuarları – Turkeybuild’de buluşuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Buıldeast Yapı Ve Gayrimenkul Fuarları 4 Ekim'de başlayacak!

Türk yapı sektörünü Ortadoğu ile Gaziantep’te buluşturacak fuarlar, 04 - 07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Şişecam Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı!

Şişecam Düzcam, sektörün en prestijli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı.

AGT, Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı!

Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Rakamlarla Yapı Fuarları Haberi

Rakamlarla Yapı Fuarları

Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı… Yapı dünyası bu fuarlarda buluşuyor!


Rakamlarla Yapı Fuarları - Turkeybuild:

39 yıllık bir dünya markası

Yılda 180.000 ziyaretçi, 1.850 katılımcı firma

3 fuarda 21.875 ürün, 6.868 marka

Toplam 131.500 m2 kapalı ve açık fuar alanı


İş Geliştirme Platformu Etkinlikleri’yle sektöre her yıl yeni pazarlar


YEM Fuarcılık tarafından 39 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild; yerli ve yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaların, sektör profesyonelleriyle 2016 yılında da buluşma noktası olacak. Yapı sektöründe en son yenilik, ürün ve hizmetlerin sergilendiği fuarlar, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleriyle sektöre yeni pazarlar, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunmaya devam edecek.


Yapı Fuarları - Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin ve yapı sektörünün odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve...