18 / 04 / 2024

Ramada Plaza Tekstilkent nasıl gidilir

Ramada Plaza Tekstilkent nasıl gidilir

Konumu itibariyle ideal bir iş oteli olmanın yanı sıra oda çeşitliliği ile de fark yaratan Ramada Plaza Tekstilkent, modern yaşamın sağladığı tüm olanakları misafirlerine sunmak üzere tasarlanmış.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açılış için gün sayıyor!

Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada'nın yatırım maliyeti 40 milyon Euro'yu buldu kare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti.

Trabzon Ramada Plaza Otel açılış için gün sayıyor!

Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

Karadeniz'in en büyük oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel oldu!

RAMADA PLAZA TRABZON HOTEL & CONVENTION Karadeniz'in en büyük oteli olacak. Ramada BÜYÜK hedeflerle kurulan Başaran Grup şirketleri adına yakışır bir şekilde girdiği her sektörde başarılı oluyor.

Ramada Plaza Tekstilkent nasıl gidilir Haberi

Ramada Plaza Tekstilkent nasıl gidilir

Konumu itibariyle ideal bir iş oteli olmanın yanı sıra oda çeşitliliği ile de fark yaratan Ramada Plaza Tekstilkent, modern yaşamın sağladığı tüm olanakları misafirlerine sunmak üzere tasarlanmış. Şehrin tarihi kesimine 13 kilometre ve Atatürk Havalimanına ise 18 kilometre uzaklıkta. Büyük fuarlara ev sahipliği yapan Tüyap Fuar Merkezi'ne 29 dakika, CNR Expo'ya 17 dakika ve Haliç Kongre Merkezine 16 dakika mesafede olması misafirleri rahatlatan önemli bir unsur. 276 adet deluxe oda, 30 adet executive suit ve 16 adet corner suit ile misafirlerine hizmet...