16 / 04 / 2024

ramada resort otel zinciri

ramada resort otel zinciri

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Arena Resort Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Resort Otel Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Sinpaş GYO Kızılbük lokasyon!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" prosesinin 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort lokasyon bilgisi ne oldu? İşte detaylar... 

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Akbulut tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel 96.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva Mahallesi 128 ada 1 parselde yer alan Naturland Forest Resort'u  96 milyon 559 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

ramada resort otel zinciri Haberi

ramada resort otel zinciri

Oteller zinciri Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi.


Ramada Grubu’nun ilk termal oteli Ramada Resort Kazadağları Thermal& SPA açıldı. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirterek, “Bu her açıdan Balıkesir’in tanınması ve gelişmesi için büyük katkılar sağlayacak. 5 yıldızlı, 121 odalı, 4 toplantı salonu ile hizmet veren Ramada Resort Kazadağları’nın bu yıl iyi bir doluluk oranına ulaşmasını bekliyoruz” diye konuştu. Öngen, “Ramada ve Wyndham otel grubunun tüm dünyada yer alan pazarlama kanallarına, tanıtımlarına otelimiz sayesinde Balıkesir ilini dahil etti. Burada arama yapan yabancı turistler ve yabancı firmalar artık seçenek olarak Balıkesir’i görüyor” şeklinde konuştu. 


Balıkesir’in coğrafi konumu ve potansiyeli açısından gelişime açık bir kent olduğunun altını çizen Öngen, “Turizm...