20 / 04 / 2024

Rammasun tayfunu çin

Rammasun tayfunu çin

Rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı.

Çin'deki Kalmaegi tayfununda 7 kişi öldü!

Çin'in güney bölgelerini etkisi altına alan Kalmaegi tayfunu nedeniyle yedi kişi hayatını kaybetti. Tayfundan 2,8 milyon kişinin olumsuz etkilendiği, bölgede doğrudan ekonomik kaybın yaklaşık 940 milyon dolar olduğu belirtildi.

Kalmaegi tayfunu Çin'i vurdu!

Kalmaegi tayfunu Çin'i vurdu. Çin'in güneyindeki ada eyaleti Haynan'da etkili olan Kalmaegi tayfunu nedeniyle uçuşlar iptal edildi, tekneler kıyıya çağrıldı.Eyalette dün tayfun nedeniyle turuncu alarm verilmişti.

Çin'de Matmo tayfunu için uyarı yapıldı!

Çin'in doğu sahilerini yarın vurması beklenen Matmo tayfunu nedeniyle Fucien eyaleti başta olmak üzere bölgede uyarı yayımlandı.Çin'i bu yıl vuracak 10. tayfun olan Matmo'nun önce Tayvan kıyılarını etkisi altına alacağı kaydedildi.

Çin'de Rammasun tayfunu nedeniyle 20 binden fazla kişi evlerini terk etti!

Şinhua haber ajansının Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi'nin açıklamasına dayandırarak verdiği habere göre, tayfun nedeniyle Haynan eyaletinin başkenti Haykou'da 20 binden fazla kişi evlerini terk etti...

Rammasun tayfunu Çin'e ilerliyor!

Rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı.

Kırşehir'de kat karşılığı inşaat ihalesi

Kırşehir Belediye Başkanlığı Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan taşınmazın üzerine kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Rammasun tayfunu çin Haberi

Rammasun tayfunu çin


Filipinler'de 54 kişinin ölümüne neden olan rammasun tayfununun Çin'e doğru ilerlemesi yetkilileri harekete geçirdi. Bölgede son 41 yılda görülen en etkili tayfun olan rammasun saatte 180 kilometre hızla ilerleyerek Çin'in Hainan eyaletini dün vurmaya başladı. Her yıl milyonlarca turist çeken Hainan eyaletinde 26 bin kişi hükümet kontrolünde güvenli bölgelere tahliye edildi. Eyaletteki otobüs ve tren seferlerine ara verildi. Çin, Filipinler'den gelen tayfuna hazırlanmakla birlikte sellerle de mücadele ediyor. Hafta başından beri 34 kişinin öldüğü, 21 kişinin kaybolduğu...