29 / 03 / 2024

Ramses Organizasyon kimin

Ramses Organizasyon kimin

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Sözbir tarafından kuruldu. 

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Sözbir tarafından kuruldu. 

Fetur Organizasyon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fetur Organizasyon Turizm Limited Şirketi Kibriye Küçükemre tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de kuruldu.

Merko Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merko Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydan Ulusal tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman Kart tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Holiday Turizm Organizasyon Ve Sağlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zehra Buldu tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Alp Arslan ve Gökhan Aldemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Taştanlar Sağlık Sosyal Hizmetler İnşaat Eğitim Veterinerlik İlaç Organizasyon Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirket

Taştanlar Sağlık Sosyal Hizmetler İnşaat Eğitim Veterinerlik İlaç Organizasyon Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Taştan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sultangazi'de kuruldu.

İstwest projesi için Işın Karaca'lı organizasyon düzenlendi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı lstwest için bir organizasyon düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte lstwest'liler Işın Karaca konseri ile yaza "merhaba" dedi.

Alawal Turizm Seyahat Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Alawal Turizm Seyahat Organizasyon Anonim Şirketi, Rabe Sameer Ibrahim Haroun Yönetim Kurulu Başkanılığı'nda 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde 4 Haziran' da kuruldu.

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirket

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 4 Haziran'da kuruldu.

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Toirent Organizasyon Kiralama Hijyen Hizmetleri Anonim Şirketi Kemerburgaz Şubesi 1 milyon 503 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Eyüp Çiftalan Mahallesi' nde açıldı.

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.

Ramses Organizasyon kimin Haberi

Ramses Organizasyon kimin

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Sözbir tarafından kuruldu. 

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi konusu: a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, Rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...