19 / 04 / 2024

Ranger

Ranger

Arazi tutkunlarının en çok rağbet gösterdiği kamyonet modellerinden biri olan Ford Ranger için ekim ayına özel fiyatlar açıklandı. Peki, Ford Ranger kaç lira oldu? İşte, 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger’ın yeni fiyatını görenler şok oluyor! 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arazi severlerin en çok rağbet gösterdiği pick-up modellerinden biri olan Ford Ranger için eylül ayına özel fiyatlar yayımlandı. Peki, Ford Ranger ne kadar oldu? İşte, 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger kamyonetinin eylül ayı fiyatları açıkladı! Ford Ranger Raptor kaç lira yakıyor? 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arazi tutkunlarının en çok rağbet gösterdiği pick-up modellerinden biri olan Ford Ranger Raptor için eylül ayına özel fiyatlar açıklandı. Peki, Ford Ranger Raptor kaç lira? İşte, 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da bu aya özel fiyatlar! Ford Ranger fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanıcıların en çok rağbet gösterdiği modellerden biri olan Ford Ranger için Ağustos ayına özel fiyatlarını açıklandı. Peki, Ford Ranger kaç lira? İşte, 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ford fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Ranger kaç TL? İşte Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de en çok satan araba markaları arasında gelen Ford'un en çok tercih edilen modellerinden biri de Ranger. Bu aracın Nisan ayı fiyatı merak edilmeye başlandı. İşte Ford Ranger Nisan ayı güncel fiyat tarifesi...

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Fakir Ranger 890 W toz torbasız süpürgede ekim ayı müjdesi geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu!

Küçük ev aletleri alanında son dönemlerin en popüler ürünlerinden toz torbasız süpürge, ev temizliğine adeta yeni bir soluk getiriyor. Fakir de bu alanda Ranger 890 W toz torbasız süpürgeyi üreterek alanında fark yaratmaya devam ediyor.

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Ford Ranger’a resmen şoke edecek zam geldi! Ford Ranger almak isteyenler hayatının şokunu yaşadı!

Ford’un 4x4 modeli olan Ranger’a dev zam geldi. Ford, Ranger modelinin yeni fiyatını resmi internet sitesinde yayımladığını duyurdu.

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Ford Ranger (Wildtrak-Stormtrak) serisi Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Nisan ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. Yapısı,gücü ve görüntüsüyle zor şartlara rahatlıkla uyum sağlayan Ranger serisi için detaylar haberimizde. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Mart zammı ne kadar oldu? İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Mart ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. zorlu arazide daha iyi çekiş için koruma plakaları, arazi lastikleri ve elektronik kilitli arka diferansiyel gibi özellikleri içeren mevcut bir arazi paketi sunar. Peki 10 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Şubat zammı ne kadar oldu? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Ranger (Womftrak-Stormtrak) serisi Şubat ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. Yapısı,gücü ve görüntüsüyle zor şartlara rahatlıkla uyum sağlayan Ranger serisi için detaylar haberimizde. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

 Zorlu şartların araçları Ford Rangerlar! Satış öncesi ve sonrası imkanlar sizi bekliyor! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Rangerlar için fiyat araştırması yapılıyor. Ford Ranger araçların detaylarını sizler için araştırdık. Ford servislerinde otomobil ve ticari araçlarda %30'a varan indirim fırsatı ile indirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmayın.  Özellikleri ve fiyatları için haberimizi okuyun

Ford Ranger, Stormtrak, Womftrak, Raptor Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte For Ranger 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Arazi tutkunlarının en çok tercih ettiği kamyonet modellerinden biri olan  Ford Ranger 3 farklı seçeneği ile satışa sunuluyor. Ford Ranger, Stormtrak, Womftrak, Raptor fiyatları da kendileri kadar çok merak ediliyor.  İşte For Ranger 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ranger Haberi

Ranger

Zorlu arazi koşullarında üstün performans sergileyen Ford Ranger, her ortamda muadillerinin önüne geçecek şekilde güncellendi.

2020 yılında Uluslararası Pick-Up Ödülü verilen Ranger modeli, normal, spor, çim, çakıl taşı, kar, yağmur gibi 8 farklı mod seçeneğiyle beğeni topluyor.

Peki, Ford Ranger’un özellikleri neler, fiyatları ne kadar? İşte, Ford Ranger’un 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

FORD RANGER’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1996 cc

Maksimum Hız 180 km/s

Beygir Gücü 170 HP

0-100 Km Hızlanma - sn

Maksimum Tork 420 Nm

Vites Tipi 6 İleri Manuel

Yakıt Türü Dizel

Uzunluk 5359 mm

Genişlik 1977 mm

Yükseklik 1815 mm

Boş Ağırlık 2068 kg

Şehir İçi Ortalama Tüketim - lt

Şehir Dışı Ortalama Tüketim - lt

Karma Yakıt Tüketimi 8.2 lt

Taşıma Kapasitesi 1032 kg

Yakıt Deposu 80 lt

İşte, Ford Ranger’un 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

FORD RANGER’UN FİYAT LİSTESİ: