29 / 03 / 2024

Rayan Grup Proje iletişim

Rayan Grup Proje iletişim

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100bin TL sermaye bedeli  ile Jasser Kheır tarafından kuruldu.

Bars Grup İnşaat Proje Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bars Grup İnşaat Proje Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Baghırov tarafından kuruldu.

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hasan Basri Üstün tarafından kuruldu.

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Gülcan Özmen tarafından kuruldu.

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Yüksel tarafından kuruldu.

Özay Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Öztürk ve Muhammet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Mert tarafından kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Rayan Grup Proje iletişim Haberi

Rayan Grup Proje iletişim

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100bin TL sermaye bedeli  ile Jasser Kheır tarafından kuruldu.

 Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistiktesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri. mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifak, sufa haklarıve vefa hakları, gayrimenkul mükellefıyeti tesis etmek. 2- a.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...