20 / 04 / 2024

Re-Pie Portföy büyüklüğü

Re-Pie Portföy büyüklüğü

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Gayrimenkul sektörünün 2021 karnesi! 

Re-Pie Portföy Yönetimi'nin hazırladığı ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ yayımlandı ve gayrimenkul sektöründeki son durum verilerle ortaya koyuldu. Peki gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Gayrimenkul sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ sektörün Kovid-19 salgını sürecindeki performansını ortaya çıkarırken, sektörün geleceğine de ışık tuttu.

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

Mülklerin kira gelirini ve getirisini yükselten fon FRG borsada!

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Reysaş GYO portföy büyüklüğü 2.5 milyar liraya ulaştı!

Reysaş GYO aktifinde yer alan arsa ve binalardan oluşan portföyünde büyüklüğü yaklaşık yüzde 26,5 artarak 2 milyar 500 milyon 134 bin TL'ye ulaştı...

RE-PIE Portföy, gayrimenkulde 5 fonla ihraç izni aldı!

Gayrimenkul yatırım fonu sektörüne altı fonla dahil olan RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, 2-3 milyar liralık büyüklüğe erişmeyi planlıyor.

Re-Pie Portföy büyüklüğü Haberi

Re-Pie Portföy büyüklüğü

Re-Pie Portföy Yönetimi, Türkiye'nin ilk alternatif yatırım fonu yöneticisi olarak 2015 yılında kuruldu. Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; ilk girişim sermayesi yatırımını 2018 yılında Getir'e yapan Re-Pie Portföy Yönetim, ardından farklı ölçeklerde dokuz şirkete yatırımda bulunuyor. Şirket, gelecek günlerde elektrikli şarj istasyonu çözümleri sağlayan Zebra Elektronik gibi teknoloji şirketlerini portföyüne katmak için hazırlıklara başladı. 

Yatırım stratejisi Re-Pie Portföy Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, “Gayrimenkul yatırım fonları ve girişim sermayesi yatırım fonları kurarak bu alandaki varlıkları yönetiyoruz. T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izinli tam kapsamlı portföy yönetimi şirketi olarak faaliyet gösteriyoruz” diye konuştu. 

Re-Pie Portföy, girişim sermayesi yatırım fonlarında iş modelleri arasında çoğunlukla fonun tek bir şirkete yönelik yatırım stratejisine yer verilen bir yapıyla çalışıyor. Yaptığı...