17 / 04 / 2024

Real Madrid yapay ada

Real Madrid yapay ada

İspanya'nın dünyaca ünlü spor kulübü Real Madrid Ras Al Khamiah'da 50 hektarlık yapay bir ada inşa ediyor...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

4.5 yıldır bitkisel hayatta yaşamaya devam eden Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher 30 milyon euroya Real Madrid Başkanı Perez'in villasını aldı...

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

Santiago Bernabeu Stadı yenileniyor!

Real Madrid Kulübü, futbol maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu Stadı'nın restorasyon çalışmaları için Madrid Belediyesi ile anlaşma yaptı.

Mafya, Gareth Bale'in evini yaktı!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale'in başı mafya ile belada! Bale'in nişanlısı Emma Rhys-Jones'ın manken kuzeni Epiphany Dring, 1.1 milyon lira değerindeki mücevherle ortadan kaybolan mafya, Galli futbolcunun peşine düştü.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

Gareth Bale, Balear Adaları'ndan 450 bin Euro'luk ada alıyor!

Real Madrid'de forma giyen Galli futbolcu Gareth Bale, sevgilisine 450 bin Euro'ya ada almayı planlıyor. Gareth Bale'in harika geçen sezonunu bir ada satın alarak taçlandırmak istediği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo, Pestana CR7 Hotel'ini açtı!

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, doğduğu şehir Funchal'daki Madeira Adası'nda CR7 adıyla ilk otelini açtı.

Cristiano Ronaldo, Monte Carlo'dan 140 milyon Euro'ya otel aldı!

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemdeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Monte Carlo'da, 140 milyon Euro (yaklaşık 457 milyon TL) değerinde bir otel satın aldı.

Real Madrid yapay ada Haberi

Real Madrid yapay ada

Ras Al Khamiah'da 50 hektarlık yapay bir ada inşa ediliyor. İspanya'nın dünyaca ünlü spor kulübü Real Madrid'in inşa ettiği bu ada 1 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştiriliyor. 2015 yılında hizmete açılması planlanan ada turistik amaçlı eğlence parklarından...