25 / 04 / 2024

Real Madrid yeni stat maliyeti

Real Madrid yeni stat maliyeti

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Oswe Real Estate GMBH'nin kira doluluk oranı yüzde 73'e çıktı!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH, satıştan sonra portföyünde kalan gayrimenkullerde, 2020 yılı içinde toplam 16 bin 106 metrekare yeni alan kiralaması yaparak, doluluk oranını yüzde 73'e çıkardı. 

Servet GYO 2.9 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH'a (Oswe) ait gayrimenkullerin kısmen satışı tamamlandı. Paylarının tamamı Yeni Deks Yatırım A.Ş. unvanlı ve 2 milyon 963 bin 863,64 TL sermayeli bir şirket kurulmasına karar verildi.

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Corinna Schumacher 30 milyon euroya villa aldı!

4.5 yıldır bitkisel hayatta yaşamaya devam eden Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher 30 milyon euroya Real Madrid Başkanı Perez'in villasını aldı...

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Türkiye'nin geleceğine inandıklarını dile getiren Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, "Artık inşaat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemi yakalayanlar sektöre damga vuracak" dedi

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Madrid yeni stat maliyeti Haberi

Real Madrid yeni stat maliyeti

Sezon sonunda başlanacak Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023'te sona erip toplam maliyeti 525 milyon avro olacak. 

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, tanıtım toplantısında konultu. Perez, "Yeni Bernabeu, geleceğin büyük dijital stadyumu olacak" dedi.

Real Madrid Kulübü, yenileme çalışmalarına sezon sonunda başlanacak ve 2023'te tamamlanacak Santiago Bernabeu Stadı'nın tanıtımını gerçekleştirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan tanıtıma kulüp başkanı Florentino Perez ile Madrid Belediye Başkanı Manuela Carmena katıldı.

Perez, konuşmasında Santiago Bernabeu Stadı'nın yenilenmesinde özellikle yeni teknolojilerin öne çıkarılacağını ifade ederek, "Yeni Bernabeu, geleceğin büyük dijital stadyumu olacak." dedi.

Real Madrid Kulübü Başkanı, "İnteraktif bir müzenin ve 360 derecelik dijital skor tabelasının da bulunacağı en iyi teknolojileri kullanacağız. Geleceğe referans olacak bir stadyum yapmak istiyoruz"...