26 / 04 / 2024

Realty-TR kadın yatırımcı

Realty-TR kadın yatırımcı

Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. Firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

Realty-TR kadın yatırımcı Haberi

Realty-TR kadın yatırımcı
Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. 27 ülkede 30'dan fazla ofisi bulunan firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor. Projeyle ilgili konuşan Realty-TR'nin kurucusu Fatih Elibol, 10 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimciler için vadelendirdiklerini, bin dolar peşin olmakla birlikte geri kalan bedeli de 2016'nın Ocak ayında ödemek koşuluyla yapılandırdıklarını söyledi. Sistemin kazandıktan sonra ödeme kolaylığı sağladığını, kurum içi eğitimlerle de franchise sahibinin işi nasıl yapacağı konusunda yönlendirildiğini belirten Elibol, franchise alanlara ayrıca firma olarak dünyanın her yerinden alıcı ürettiklerini de dile getirdi. Elibol, "RealtyTR sisteminde 27 ülke ve 30'dan fazla bölgede bulunan gayrimenkul franchise ofislerimizle birlikte çalışıyor, hızlı sonuç üretiyoruz. Sistemdeki tüm portföyümüzü uluslararası...