28 / 03 / 2024

referans bakırköy satılık

referans bakırköy satılık

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Referans Bakırköy'de son fırsatlar!

"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla tanıtılan Referans Bakırköy Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Referans Bakırköy Evleri'nde 48 ay 0 faiz!

İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Kiler GYO’nun Güneşli’de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesi büyük ilgi görüyor. Projede 260.000 TL’ye daire sahibi olunurken, 48 aylık taksitlendirmede ise ‘’Sıfır Faiz’’ dönemi başladı.

Referans Bakırköy'de yüzde 15 indirim! Yüzde 1 KDV!

Referans Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri bulunuyor. Projede yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor...

Referans Bakırköy'de 5 ay sonra yaşam başlıyor!

Uygun peşinat avantajları ile İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy projesinde 5 ay sonra yaşam başlıyor. Projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı...

Referans Evleri Bakırköy'de 440 bin TL'ye 2+1! 24 ay 0 faiz!

Biskon Referans Bakırköy'de fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor. Ödemelerinde banka kredisi kullanılan Referans Bakırköy Evleri'nde teslimler 2014'te yapılıyor...

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Pruva 34 Bakırköy satış fiyatları!

Pruva 34 Bakırköy satış fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Central Park Bakırköy satılık!

Toplam 1.200'ün üzerinde daireden oluşan Central Park projesi İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi' nde yükselecek. Central Park Bakırköy satılık daireler yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

Pruva 34 Bakırköy satış ofisi!

İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje toplam 62 bin 373 metrekare alana yayılıyor. Pruva 34 Bakırköy satış ofisi telefon numarası 444 64 64 olarak belirlendi.

Beyttürk Silivri satılık!

Beyttürk Silivri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Deniz manzarasına sahip olan proje 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Referans Bakırköy projesinde kaç daire satıldı?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., "Referans Bakırköy Projesi" güncel satış tutarı ve gerçekleşen tapu devirleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte şirketin açıklaması...

Sea Pearl Bakırköy satılık daire!

Sea Pearl Bakırköy satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Referans Bakırköy'de kaç daire satıldı?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan "Referans Bakırköy" projesi güncel satış tutarı ve gerçekleşen tapu devirleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bilgilendirmede bulundu.

referans bakırköy satılık Haberi

referans bakırköy satılık

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Kartal'da 2 projesini birden dün satışa çıkaran şirket, buradaki evlerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.


ANADOLU YAKASI'NA GİRDİ


Kiler GYO, 'Referans' projelerine yenilerini ekledi. Şirket, Anadolu Yakası ilçesi Kartal'da 2 projesini birden satışa çıkardı. Nahit Kiler, Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu evlerinin, bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuz olduğunu söyledi. Yeni projelerinin Kartal sahiline yakın olduğunu da sözlerine ekledi. 


260 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 


Nahit Kiler, "Kartal, İstanbul'un parlayan yıldızı. Gelişimi çok hızlı. Kartal  projelerimiz, bölgenin merkezinde. Yatırım değerleri ise 400 milyon lira" dedi. 451 konut ve mağazaların bulunduğu Referans Kartal Towers'ta fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. 


BİRİ 300, DİĞERİ...