29 / 03 / 2024

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.



Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Kartal'da 2 projesini birden dün satışa çıkaran şirket, buradaki evlerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.


ANADOLU YAKASI'NA GİRDİ


Kiler GYO, 'Referans' projelerine yenilerini ekledi. Şirket, Anadolu Yakası ilçesi Kartal'da 2 projesini birden satışa çıkardı. Nahit Kiler, Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu evlerinin, bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuz olduğunu söyledi. Yeni projelerinin Kartal sahiline yakın olduğunu da sözlerine ekledi. 


260 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 


Nahit Kiler, "Kartal, İstanbul'un parlayan yıldızı. Gelişimi çok hızlı. Kartal  projelerimiz, bölgenin merkezinde. Yatırım değerleri ise 400 milyon lira" dedi. 451 konut ve mağazaların bulunduğu Referans Kartal Towers'ta fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. 


BİRİ 300, DİĞERİ 100 MİLYON


300 milyon liralık projede evler, Mayıs 2018'de teslim edilecek. Kartal 6 Towers'ta; yüzme havuzları, hamam,  l sauna, hobi salonları, fitness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve A yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal A aktivite alanının yanı sıra çocuklar için kreş, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyun alanları yer alıyor. 


BÖLGEDEKİ İKİNCİ YATIRIM 


Kiler GYO'nun Kartal'daki ikinci projesi Referans Kartal Kordonboyu'nda ise ev fiyatları 272 bin liradan başlıyor. 94 konut ve 11 mağazadan meydana gelen proje, 100 milyon lira yatırım  değerine sahip. 


YENİ EVLER YOLDA


Nahit Kiler, yıl sonuna kadar 2 projeye daha başlayacaklarını söyledi. Kiler GYO'nun yeni evleri, Kartal ve Beylikdüzü'nde olacak. Şirket, Referans Bakırköy evlerini tamamlarken; Referans Bahçeşehir ve Referans Güneşli'de ise inşaat çalışmalarına devam ediyor. 




Posta


Geri Dön