20 / 04 / 2024

Refik Bardo

Refik Bardo

Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İdris Güney Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Refik Bardo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Bardo İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bardo İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Refik Bardo tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Bağcılar Ağaoğlu My Office 212 İşmerkezi'nde kuruldu

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Sak tarafından kuruldu.

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300  bin TL sermaye bedeli ile Hamidullah Afzalı ve Refik Hakyar tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yiğit tarafından kuruldu.

Mind Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mind Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Dila Güler, Mine Taşkınlar ve Refik Tuna Loyan ortaklığında kuruldu.

End İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

End İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek taarfından kuruldu.

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Refik Altınöz tarafından kuruldu.

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nin yeniden açılması talebi mecliste!

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nin yeniden açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Refik Kıroğlu tarafından kuruldu.

Refik Bardo Haberi

Refik Bardo

Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İdris Güney Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Refik Bardo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Optimum Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında konut, yol, baraj, hastahane, okul, hava meydanları, liman, iskele, spor tesisleri, demir yolları ve diğer her türlü bayındırlık ve ulaştırma üst yapılarıyla kanal, kanalet, telefon,telekominasyon, doğalgaz, petrol boru hattı, su, elektrik, vs. gibi alt yapılarda hafriyat, dolgu, imla, delgi işleriyle, kompaksiyon, enjeksiyon, sondaj, sonda, ankraj, sabitleme vs. gibi zemin iyileştirme metodları uygulamak. Akarsu, dere, ıslah çalışmaları ve şev stabilite işleri yapmak ve bu işleri kapsayacak şekilde her türlü mühendislik, müteahhitlik,...