19 / 04 / 2024

refik hariri

refik hariri

Lübnan'ın öldürülen eski Başbakanı Refik Hariri'nin, İngiltere'nin başkenti Londra'daki evi 300 milyon sterline satılıyor.

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Sak tarafından kuruldu.

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Bassam Al Hariri, Khaled Al Hariri, Mahmoud Al Hariri ortaklığında kuruldu.

Hariri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hariri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hned Harırı tarafından kuruldu.

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300  bin TL sermaye bedeli ile Hamidullah Afzalı ve Refik Hakyar tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yiğit tarafından kuruldu.

Mind Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mind Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Dila Güler, Mine Taşkınlar ve Refik Tuna Loyan ortaklığında kuruldu.

End İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

End İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek taarfından kuruldu.

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Refik Altınöz tarafından kuruldu.

refik hariri Haberi

refik hariri

Başkentin lüks semtlerinden Knightsbridge'de bulunan, 28 yatak odası, 4 yüzme havuzu ve 10 arabalık otoparkı olan evin, İngiltere'de şimdiye kadar satılacak en pahalı ev olacağı bildiriliyor.


Hariri, Hyde Park'a bakan evin 1980'li yılların başından suikast sonucu öldürüldüğü 2005 yılına kadar sahibiydi. Evi daha sonra, Hariri'nin yakın arkadaşı olarak bilinen Suudi Arabistan Prensi Abdulaziz kullandı. Prensin geçen yıl hayatını kaybetmesinin ardından ise evin satışına karar verildi.


İngiltere'de şimdiye kadar satılan en pahalı evin, Rus bir oligark tarafından Oxfordshire'da 140 milyon sterline satın alındığı...