28 / 03 / 2024

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri iletişim

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri iletişim

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi, Osman Ergen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi'nde kuruldu.

Beta Ahşap Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Ahşap Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Çekmeköy'de Yücel Şükür tarafından kuruldu.

Arin Elektronik İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arin Elektronik İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye ile Musa Tosun tarafından kuruldu.

Yılmanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Anonim Şirketi, Bozkurt Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mengeneciler İnşaat Metal Plastik Kimyevi Maddeler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengeneciler İnşaat Metal Plastik Kimyevi Maddeler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Süzer tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

ÇDM İnşaat Metal Orman Ürünleri Mermer Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇDM İnşaat Metal Orman Ürünleri Mermer Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Birol Kenar tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı.

ED Proje İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ED Proje İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Altun tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kaya ve Seher Kurtuldu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu.

Akkoç Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İreç tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kutbay Grup İnşaat Nakliyat Madencilik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutbay Grup İnşaat Nakliyat Madencilik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Tuna ve İsmet Kutbay tarafından kuruldu.

Ongur İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongur İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin sermaye ile bugün kuruldu.

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı İzolasyon Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Elektrik Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri iletişim
Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi, Osman Ergen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü yapı malzemesinin, izolasyon malzemesinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek ve taahhüte bulunmak. İhale için gerekli olan teminat ve malzemenin tedarikini yapmak, gerektiğinde taşaron olarak işlem yapmak. Gerektiğinde taahhütün taşaron vasıtası ile işlemlerini yapmak. Gerekli makina ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. 2- Çeşitli inşaat malzemelirinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Elektrik malzemelerinin alımı, satımı ithali ve ihracını yapmak. Boru, profil, metal mamulleri ile demir mamullerinin alımı satımı ithali ile ihracını yapmak. Plastikten mamul inşaat mamullerinin...