29 / 03 / 2024

REIDIN yıl sonu değrlendirmeleri

REIDIN yıl sonu değrlendirmeleri

REIDIN, Sosyo-Ekonomik Derecelendirme ( SED ) ile Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerine ait, ilçe ve mahallelerin 2013 yıl sonu değerlendirmesini yayınladı.

Batışehir 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başkent Emlak Konutları 1. etap 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Semt Bahçekent 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Sur Yapı imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Nidapark İstinye 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Tahincioğlu tarafından ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Nidapark İstinye projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Validebağ Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Dap Yapı imzası ile inşa edilen Validebağ Konakları'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Atlantik Fly'da yıl sonu fırsatları! 299 bin TL'ye 2+1 daire!

Atlantik Fly projesinde yıl sonu fırsatları kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler toplam bedelin yüzde 10'unu peşin, geri kalan bedeli ise teslimde ödeyebiliyor.

Emlak Konut Ataşehir'deki 12 parselin yıl sonu değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ve Barbaros mahallelerinde yer alan 12 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Atmaca Gayrimenkul'den dev yıl sonu kampanyası!

Atma Gayrimenkul yıl sonu kampanyası hazırladı. Firma kampanya kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

REIDIN yıl sonu değrlendirmeleri Haberi

REIDIN yıl sonu değrlendirmeleri

REIDIN, Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) ile Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerine ait 71 ilçe ve bunlara bağlı 481 mahalleyi refah, yaşanabilirlik ve kültürel düzey açısından derecelendirdiği çalışmasında 2013 yıl sonu  verilerini açıkladı.


Hazırlanan çalışmada, ilçe ve mahalle düzeyindeki bölgelerin göreli sosyo-ekonomik derecelerinin ve sıralamalarının  belirlenmesi amaçlanmaktadır. REIDIN SED değerleri, önceden belirlenen 9 farklı sınıfa göre birbirlerine benzerlik bakımından kümelenmiştir. Belirlenen 9 sınıf; A+, A, A-, B+ , B, B-, C+, C, C- şeklinde olup, ilçe ve mahallelerin sosyo-ekonomik açıdan birbirlerine göre üstünlüklerini göstermektedir. Buna göre;


Refah Düzeyi için Satış Fiyatları ve Kira Değerleri: Bölgelerdeki refah düzeyinin belirlenmesi SED çalışmasının en önemli girdilerinden birisidir. İlçe ve mahalle düzeyindeki konutların ilgili dönemdeki ortalama metrekare satış fiyatları ile kira değerleri refah...