23 / 04 / 2024

Atmaca Gayrimenkul'den dev yıl sonu kampanyası!

Atmaca Gayrimenkul'den dev yıl sonu kampanyası!

Atma Gayrimenkul yıl sonu kampanyası hazırladı. Firma kampanya kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 



İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde hayata geçirdiği projelerle ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı başaran Atmaca Gayrimenkul yıl sonu kampanyası ile cazip fırsatlar sunuyor. Firma bölgede Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Park, Bahçeşehir Hayat, Gölet Dükkan ve Bahçeşehir Konakları olmak üzere 5 projesi yaptı. 

 

Atmaca Gayrimenkul den dev yıl sonu kampanyası!


Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, "Tüm projelerimizi hedef alan yıl sonu kampanyamızda, yatırımcılarımıza avantajlı ödeme, yüksek prim getirisi, kişiye özel ödeme seçenekleri, 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birden çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Yatırımcılarımız ödeme güçleri ölçüsünde istedikleri ödeme seçeneğinden birini tercih edebilir. Kampanyamız aracılığıyla bugüne kadar sürdürdüğümüz benzersiz satış performansımızda yıl sonunda zirveyi görmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

Atmaca Gayrimenkul den dev yıl sonu kampanyası!


Bahçeşehir Konakları’nda teslimler başladı

Atma Gayrimenkul inşaatını tamamladığı Bahçeşehir Konakları projesinde teslim sürecine başladı. Aile yaşantısını ön plana alan firmanin Bahçeşehir Konakları projesinde 4+1, 5+1, 5+2, 7+1 aile yaşantısına dönük bahçe dubleksli daire seçenekleri bulunuyor.
 

 

Atmaca Gayrimenkul den dev yıl sonu kampanyası!

 

http://www.atmacagayrimenkul.com.tr/


Geri Dön