20 / 04 / 2024

RE/MAX kadın çalışanları

RE/MAX kadın çalışanları

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Asgari ücret çalışanların eline geçmeden 15 dolar eridi! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret çalışanların eline geçmeden erimeye başladı. Günden güne eriyen asgari ücret sosyal medyada da viral oldu. Peki asgari ücret ne kadar eridi? Asgari ücret ne kadar değer kaybetti? Güncel asgari ücret kaç dolar ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtlar

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Kamu kuruluşuna, kadın erkek sözleşmeli personel alımı yapılacak...

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler adaylar için  yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Buna göre kadın ve erkek personel alımı yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

KPSS puanı ile üniversiteye kadın erkek personel alımları yapılacak!

Personel alımı haberi bekleyenlere yine güzel bir haber geldi. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son habere göre Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında üniversite personel alım ilanı açıklandı. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımına kadın erkek başvuru yapılabileceği bildirildi.

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR üzerinden yapılan ve açıklanan son haber kapsamında 81 ilde binden fazla büro memuru alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, masa başında çalışmak isteyen adaylar için özellikle büro memuru iş ilanlarını araştırmaya başlandı. İşte başvuru şartları ve detaylar...

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Çalışanların maaşlarına asgari ücret düzenlemesi! Zam yapılmayanın da maaşı artacak! İşte o artış rakamları...

Geçtiğimiz sene başlayan yeni vergi sistemiyle, asgari ücrete yapılan artıştan ücret ve maaş geliri elde eden diğer çalışanlar da faydalanabilecek. Peki çalışanların maaşları ne kadar artacak? 

RE/MAX kadın çalışanları Haberi

RE/MAX kadın çalışanları

RE/MAX Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde birçok kadına ilham olması için 2 bine yakın kadın çalışanından ikisi olan Funda Aksoy ve Özlem Akyol’un kariyer yolculuklarını paylaşıyor.

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri veren RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik faaliyetleri ile de öne çıkıyor. Bayilik sistemi ile girişimciliği teşvik eden ve franchise ofis sahibi broker’larının yanı sıra bu ofislerde görev yapan gayrimenkul danışmanlarını da birer girişimci olarak konumlandıran RE/MAX Türkiye, ofis müdürü, ofis asistanı, recruiter gibi farklı pozisyonlarda da kadın çalışanlara ağırlık veriyor. 

4 bini aşkın çalışanının yaklaşık yüzde 50’sini kadınların oluşturduğu şirket, kadınların ekonomik özgürlüklerini elde etmelerine ve hayatlarına birçok artı katmalarına yardımcı oluyor.

‘Kasabanın şerifi’

Bu kadınlardan biri Funda Aksoy. 45 yaşındaki Aksoy, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu....