23 / 04 / 2024

Renıum Yapı şirketi

Renıum Yapı şirketi

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kaba, Necati Kaba ve Serdar Kaba ortaklığında kuruldu.

Çelik Rençber Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Rençber Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çelik ve Rüştü Çırak ortaklığında kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Şekerler Mimarlık Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Şekerler Mimarlık Yapı Dekorasyon Limited Şirketi bugün Güngören'de Serdar Şeker tarafından kuruldu.

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Dap Levent fiyatları 2022!

Konut yatırımlarını son sürat sürdüren Dap Yapı, Dap Levent projesini hayata geçirmek için harekte geçti. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları ne olacak? İşte Dap Levent projesinin Dap Levent fiyatları bilgisi...

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dağlar ve Yunus Emre Arslan ortaklığında kuruldu.

Renıum Yapı şirketi Haberi

Renıum Yapı şirketi

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu. 


Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...