25 / 04 / 2024

Reşadiye Yozgat acele kamulaştırma

Reşadiye Yozgat acele kamulaştırma

Bakanlar Kurulu Kararı ile Reşadiye-Yozgat'ta bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

1934 yılındaki ilk beton cadde: Reşadiye Caddesi!

Çimento fabrikalarının kurulması ile bazı yolların çimento olarak yapılmasına karar verilmiş. 1934 yılında sadece Reşadiye Caddesi beton olarak yapılmış.

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Azure Villas Reşadiye'de lansmana özel yüzde 23 indirim! Yeni proje!

Azure Villas Reşadiye projesinde lansmana özel olarak yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 20 adet villaya yer veriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde yüzde 20 indirim ve 12 ay taksit fırsatıyla 80 arsa satılıyor! 675 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Reşadiye Mahallesi'nde yer alan 80 adet arsayı yüzde 25 peşinat ve 12 ay taksit imkanı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi Kadıkyö'de Arzu Aytekin ve Sertan Özyağmur ortaklığında kuruldu.

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Reşadiye Yozgat acele kamulaştırma Haberi

Reşadiye Yozgat acele kamulaştırma

Bakanlar Kurulu Kararı ile Reşadiye-Yozgat'ta acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. 

380 kV Reşadiye-Yozgat 380 Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için