25 / 04 / 2024

Reşat Nuri Türkeli

Reşat Nuri Türkeli

Zirvede Emlak Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Reşat Nuri Türkeli, Kübranur Akdoğan tarafından 186 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Beylikdüzü, Beykent Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Goldman Sachs'a Göre Enflasyon Oranları Tırmanacak!

Goldman Sachs analistlerine göre, Türkiye'de enflasyonun yıllık bazda zirveyi göreceği tahmin ediliyor…

Tekirdağ'daki tarihi yapılar restore ediliyor!

Tekirdağ'da Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi ev ile Marmaraereğilisi ilçesindeki Konstantin Evi'nin restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Reşat Nuri Türkeli Haberi

Reşat Nuri Türkeli

Zirvede Emlak Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Reşat Nuri Türkeli, Kübranur Akdoğan tarafından 186 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Zirvede Emlak Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Şirketin amaç ve konuları şunlardır; 1- Emlak ve İnşaat İşleri a) Her türlü emlak ve gayrimenkul alım satımı; kiralama, kiraya verme; emlak ve gayrimenkul danışmanlığı, aracılığı ve komisyonculuk hizmetleri yapmak; b) Her türlü inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak; prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. c) Tarihi yapıların aslına uygun restore edilmesi, çevre düzenlemelerinin yapılması, d) Park, bahçe düzenlemeleri gibi şehir açık alan düzenlemeleri yapmak; 2-  Turizm Hizmetleri a) Her türlü turistik tesis inşa etmek, açmak, doğrudan işletmek, kiralamak; b) Turizm acentelikleri...