26 / 04 / 2024

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 



Altın fiyatları bugün güne yukarı yönlü başladı. Altın yatırımcıları “bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, cumhuriyet altını kaç TL?” Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın fiyatları 24 Aralık Cumartesi gününü yukarı yönlü hareket ediyor. Yükselişe geçen altın rekor rakama ulaşmak için kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yürekleri küt küt atacak. Hemen güncel altın fiyatlarına bakın. 

Bu hafta piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı açıklandı.  Bankanın kararı beklentiler doğrultusunda yüzde 9 oranında sabit tuttu. Karar sonrası dolar düşüşe geçerken altın fiyatları yükselmeye başladı. Hafta içinde dalgalı seyreden Altın fiyatları bugün tekrar kolları sıvadı ve yükselişe geçti.

Dolar kurunun değer kaybetmesi ile ons altın yükselmeye başladı. Ons altının üzerindeki dolar baskının kalkması altın fiyatlarının yükselişini sağladı. Ons altın bugün 1798 dolara kadar yükseldi. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ata altın, atabeşli altın, gremse altın ne kadar oldu? 24 Aralık 2022 altın fiyatları...

 

 


Geri Dön