11 / 12 / 2025
fuzul

Reynaers mimarlık ofisleri

Reynaers mimarlık ofisleri

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Arkiteam Mimarlık, iç mimarlık kurallarını yeniden yazıyor!

Bugüne dek onlarca başarılı projeye imza atan Arkiteam Mimarlık, genç kadrosuyla iç mimari alanında Türkiye’nin önde gelen ofisleri arasında yerini alıyor. 

Mimarlık ofisleri ve yapı sektörü temsilcilerinden dev toplantı!

Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği üyesi 25 mimarlık ofisinin katılımıyla ikili iş görüşmeleri düzenliyor. Toplantıda 25 mimarlık ofisi ve 25 yapı sektörü temsilcisi bulunacak.

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

Ufuk Ayaz Mimarlık İnşaat şirketi kuruldu!

Ufuk Ayaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Tempus Mimarlık Ofisi şirketi kuruldu!

Tempus Mimarlık Ofisi İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

TAG Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

TAG Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kurdu

Plastik Mimarlık İnşaat şirketi kuruldu!

Plastik Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

MTMS Mühendislik Mimarlık şirketi kuruldu!

MTMS Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurdu

Metrekare Mimarlık ve Yapı Uygulama şirketi kuruldu!

Metrekare Mimarlık ve Yapı Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Mentors Danışmanlık Mimarlık şirketi kuruldu!

Mentors Danışmanlık Mimarlık İnşaat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kurdu

Maya Restorasyon Uygulama Mimarlık şirketi kuruldu!

Maya Restorasyon Uygulama Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Reynaers mimarlık ofisleri Haberi

Reynaers mimarlık ofisleri

Mimarşiv’in İstanbulsmd için 2011'den beri düzenlediği İkili İş Görüşmeleri ve 'Nasıl Yaptık? Neler Yapabiliriz?' başlıklı panelleri kapsayan etkinlik 15 Kasım 2018 Perşembe günü Salt Galata’da düzenlendi. 

Mimarlık Ofisleri ile yapı sektörüne hizmet veren firmaları bir araya getiren Reynaers, sektöre ne tür çözüm önerileri getirdiklerini katılımcı mimarlara birebir görüşmelerle anlattı. 24 mimarlık ofisinin dahil olduğu etkinlikte 3 ayrı oturum düzenlendi.

Mimarların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panellerin ilkinde yapımı süren Çamlıca TV Kulesi, ikinci oturumda Büyük Kentsel Projeler ve son oturumda Danimarkalı mimar Bo Christiansen ile Kopenhag konuşuldu.

Sabah saat 9.00’da başlayan etkinlik kapsamında sabah ve öğleden sonra toplam 2 seansta 24 mimarlık ofisi ile buluşan kapı ve cephe sistemleri markası Reynaers, 10’ar dakikalık ikili görüşmelerde mimarlara yeni sistemlerini anlattı. Reynaers’in A segment...