27 / 04 / 2024

reysaş gyo sancaktepe projesi

reysaş gyo sancaktepe projesi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu!

Reysaş GYO İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 0 ada 1975 parselin değerini resmen açıkladı. Peki Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Reysaş GYO'nun Sancaktepe arsalarında sözleşme değişikliği!

Reysaş GYO tarafından İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 6650 Ada 17 Parsel ve İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 1975 Parselde konut yapılması için Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan sözleşmede "Kat Karşılığı" esasına geçildi.

Reysaş GYO'dan İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'daki gayrimenkulün değerleme raporu!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla, Sancaktepe ve Esenyurt'taki, Kocaeli Esenyurt'taki ve Sakarya Arifiye'deki toplam 6 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO Orhanlı'daki deposunun yapı kullanma izin belgesini aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Tuzla Tepeören Mahallesi'ndeki 36 bin 912,51 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 101 bin 756 metrekarelik lojistik deponun yapı kullanma izin belgesini aldı... 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Tat Mühendislik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bugün yaptığı yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Tat Mühendislik'e kiraladı.

Reysaş GYO 2017 gelir tablosunu yayınladı!

Reysaş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2017 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı..

Reysaş GYO Sakarya Arifiye 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Sakarya Arifiye 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 2.8 milyon dolara kiraladı!

Reysaş GYO, İstanbul Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki deposunu 2 yıllığına kiraya verdiğini KAP'ta yaptığı açıklama ile duyurdu..

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 1.2 milyon dolara kiraladı!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'ndeki deposunu 1.2 milyon dolara kiraladı...

Reysaş Turizm 26.7 milyon TL'ye Reysaş GYO'ya satıldı!

Reysaş Turizm Yatırımları'nın tamamının, 26 milyon 790 bin 316,71 TL bedel ile bağlı ortağı Reysaş GYO'ya satılmasına karar verildi.

Reysaş GYO 26.7 milyon TL'lik pay aldı!

Reysaş GYO bağlı ortaklığı olan Reysaş Turizm Yatırımları'nın sermayesinin kalan yüzde 65,79'nun 26 milyon 790 bin 316,71 TL bedel ile Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'ten satın alınmasına karar verildi.

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş GYO Kepez'deki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO, Kepez'deki bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş." ile şirketimiz arasında 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

reysaş gyo sancaktepe projesi Haberi

reysaş gyo sancaktepe projesi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 17 Şubat tarihinde Dumankaya İnşaat ile yaptığı ön protokölünü iptal ettiğini bildirdi. Reysaş GYO yaptığı açıklamada "Şirketimiz tarafından 17/02/2016 tarihinde KAP'ta duyurulmuş olan Dumankaya İnş.San.ve Tic.A.Ş. ile Ön Protokol görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir. Yeni firmalar ile görüşmeler başlamış olup, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile gelişmeler paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.


Reysaş GYO 17 Şubat tarihinde Sancaktepe'de 10 bin 783 metrekare ve 18 bin 316 metrekare konut imarlı arsalar üzerinde yapılacak konut projeleri için Dumankaya İnşaat ile el sıkışmıştı. İnşaatın hasılat paylaşımına yüzde 45 arsa karşılığı olarak anlaşılan projenin inşaatına bu yıl içinde başlanacaktı. 


140 milyon TL gelir elde edilecekti

Sancaktepe'de hayata geçirilecek konut projesinin 2017 yılında tamamlanması öngörülüyordu. Ön protokolü iptal edilen projeden 2016- 2017 yılları...