16 / 04 / 2024

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 17 Şubat tarihinde Dumankaya İnşaat ile yaptığı ön protokölünü iptal ettiğini bildirdi. Reysaş GYO yaptığı açıklamada "Şirketimiz tarafından 17/02/2016 tarihinde KAP'ta duyurulmuş olan Dumankaya İnş.San.ve Tic.A.Ş. ile Ön Protokol görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir. Yeni firmalar ile görüşmeler başlamış olup, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile gelişmeler paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.


Reysaş GYO 17 Şubat tarihinde Sancaktepe'de 10 bin 783 metrekare ve 18 bin 316 metrekare konut imarlı arsalar üzerinde yapılacak konut projeleri için Dumankaya İnşaat ile el sıkışmıştı. İnşaatın hasılat paylaşımına yüzde 45 arsa karşılığı olarak anlaşılan projenin inşaatına bu yıl içinde başlanacaktı. 


140 milyon TL gelir elde edilecekti

Sancaktepe'de hayata geçirilecek konut projesinin 2017 yılında tamamlanması öngörülüyordu. Ön protokolü iptal edilen projeden 2016- 2017 yılları arasında 140 milyon lira gelir elde edilmesi planlanıyordu.


Reysaş GYO, toplam 29 bin 99 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek konut projesi için iptal edilen on protoköl üzerine yeni firmalarla görüşmeye başlayacak.


Meryem Kurtuldu/ Emlakkulisi.com



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


REYSAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Dumankaya İnş.San.ve Tic.A.Ş. ile olan ön protokol anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

 

REYSAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Dumankaya İnş.San.ve Tic.A.Ş. ile olan ön protokol anlaşmasını iptal ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamayla duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz tarafından 17/02/2016 tarihinde KAP'ta duyurulmuş olan Dumankaya İnş.San.ve Tic.A.Ş. ile Ön Protokol görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir. Yeni firmalar ile görüşmeler başlamış olup, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile gelişmeler paylaşılacaktır. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız".


Vatan



Geri Dön