26 / 04 / 2024

reysaş dumankaya ön protokölü

reysaş dumankaya ön protokölü

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya’nın patronlarına 22,5 yıl hapis istemi!

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesi satıldı!

Eskidji tarafından satışa çıkarılan Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesine teklif geldi. Peki kalanlar ne olacak?

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul bugün satışta!

Dumankaya'nın 16 projede yer alan toplam 203 adet gayrimenkul bugün Eskidji tarafından açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 105 bin TL'den başlıyor.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Dumankaya'dan Reysaş GYO açıklaması!

Dumankaya İnşaat, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 22 Nisan'da Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı duyuru için açıklama yaptı. İşte Dumankaya İnşaat tarafından yapılan o açıklama:

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya'nın Fikirtepe'de birinci ada yıkımları başladı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinin marka firmalarından birisi olan Dumankaya İnşaat ilk adasında prosedürleri tamamlayarak yıkıma başladı. Dumankaya İnşaat bu adasında imza sürecine hızlı başlamış ancak, FİKENTDER'in katkılarıyla bitirebilmişti.

Dumankaya'nın yeni kampanyası nasıl olacak?

Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat yeni sezona sıra dışı bir kampanya ile girecek.

reysaş dumankaya ön protokölü Haberi

reysaş dumankaya ön protokölü

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 17 Şubat tarihinde Dumankaya İnşaat ile yaptığı ön protokölünü iptal ettiğini bildirdi. Reysaş GYO yaptığı açıklamada "Şirketimiz tarafından 17/02/2016 tarihinde KAP'ta duyurulmuş olan Dumankaya İnş.San.ve Tic.A.Ş. ile Ön Protokol görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir. Yeni firmalar ile görüşmeler başlamış olup, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile gelişmeler paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.


Reysaş GYO 17 Şubat tarihinde Sancaktepe'de 10 bin 783 metrekare ve 18 bin 316 metrekare konut imarlı arsalar üzerinde yapılacak konut projeleri için Dumankaya İnşaat ile el sıkışmıştı. İnşaatın hasılat paylaşımına yüzde 45 arsa karşılığı olarak anlaşılan projenin inşaatına bu yıl içinde başlanacaktı. 


140 milyon TL gelir elde edilecekti

Sancaktepe'de hayata geçirilecek konut projesinin 2017 yılında tamamlanması öngörülüyordu. Ön protokolü iptal edilen projeden 2016- 2017 yılları...